reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinka ale sliczny sen miałas.. super by było sie tak spotkac...ciekawe czy kiedys uda nam sie wszystkim razem spotkac...

sylwetka ty lubisz takie mrozy??

reklama
Ja nie lubię zimy... Wrrr...

Malinka- sen cudowny... Chciałabym żeby kiedyś się spełnił. Jesteście dla mnie taką podporą... Wasze problemy są moimi problemami, tak bardzo chciałabym pomóc każdej z Was, ponieść trochę Wasz krzyż by było Wam lżej. I kibicuję każdej z Was, modlę się o szczęście bo zasługujecie na to bardziej niż ktokolwiek inny. I jestem przekonana, że szczęście się jeszcze do nas uśmiechnie, tak jak uśmiechają się nasze Dzieci z Niebiańskiej chmurki...

malinkazi sen cudowny, nawet mialam dzisiaj podobny tylko ze spotkalysmy sie w jakies restauracji:) mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy wszystkie razem byloby super, tak pogadac z wami w realu, bo czuje jakbym was znala dobre kilka lat

zapomnialam jeszcze dopisac, ze jak sie spotkalysmy to jezdzilysmy wszysstkie do naszych Aniołków:) bo każda chciała zapalić znicz

sylwetka74 masz rację pewnie babskie spotkania górą zresztą jakoś nie umiem sobie wyobrazić naszych facetów w piżamkach na materacu przy kominku hi hi.

Monila bardzo ale to bardzo bym chciała byłybyście moimi pierwszymi gośćmi jak tylko sobie kupię taki duży dom-ale najpierw muszę wygrać w totka a wczoraj znów szóstka nie padła;( może lepiej bo ja nic nie trafiłam popróbuje w czwartek:)
nati87 jak nie teraz to kiedyś na pewno uda nam się spotkać tylko to kiedyś to będzie jeszcze bardziej wesołe bo razem z naszymi skarbami które są w niebie.
dominikaknika u mnie we śnie było zupełnie tak samo pamiętam,że spędziłyśmy razem kilka dni bo rano śniadanka szykowałyśmy było wesoło bo sprzedałyście mi kilka fajnych pomysłów na smaczne i szybkie śniadanko to było takie rzeczywiste pamiętam tyle szczegółów . I zapalałyśmy światełka u wszystkich naszych aniołków szczęśliwe tak jakbyśmy czuły,że tego chciały nasze dzieci,żebyśmy i my się spotkały i z radością o NICH mówiły już bez łez i bólu.

A ja właśnie muszę sobie małą kawkę zrobić trochę zła jestem bo od lekarza wróciłam z tym moim męczącym kaszlem i on mi przepisał Mucosolvan do inhalacji i Flegaminę w pastylkach i po przyjściu do domu przeczytałam ,że żadnego z tego leku nie powinnam stosować wrrrrrrr boję się teraz cokolwiek wziąść a kaszel mnie męczy -pomóżcie może znacie coś sprawdzonego-bezpiecznego przede wszystko dla mojej fasolki.

Malinka- nie wiem, ja w czasie ciąży nie byłam chora ani razu więc nie poradzę.

A gdzie reszta dziewczyn? Gosia, Agnieszka, dasia???
Odezwijcie się w wolnej chwili kochane!

Wczoraj była u nas w pracy żona mojego szefa, rodzi w nast. tygodniu, będą mieli chłopca, w domu już jest dziewuszka 6-cio letnia. Znamy się już długo, pracowałam z nią w skarbówce prawie trzy lata. Powiedziała mi wczoraj, że nie potrafi sobie wyobrazić co ja czułam i czuje nadal... Miło mi się zrobiło, powiedziała tyle ciepłych słów. Zwyczajna rozmowa a podnosi na duchu.

Czytam Was Kochane,czytam.Później troszeczkę napiszę więcej.
Malinka zrób sobie syrop z cebuli.Jesli masz syrop z czarnego bzu.też jest dobry.
I sól fizjologiczna do inhalacji. Mokry kaszel masz,tak?

reklama
DSCF9057.jpg
DSCF9059.jpg

a tak jest u mojej Niuni teraz dziewczyny, troche serce za duzo ale pierwsze sliwki robaczliwe, nastepne wiem zeby zrobic mniejsze

Malinkazi co do przeziebienia i bolu gardla, zrob sobie wieczorem mleko z miodem (najlepiej prawdziwym) i maslem (82%). powinno przejsc i jeszcze wykap sie w soli

Do góry