reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Noooo, Gosiulek.........
Malinka- ja obstawiam Fasolinka:-)
Ja myslę, że te moje @ to znak, by odpuściła. Może i jakaś racja w tym jest, może... Mam tu Kubulka, nic na siłę.

Dla naszych Dzieci -milion promyczków (*)(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiulek ja mocno mocno trzymam kciuki:tak:

Iwonka a w pupe chcesz dostać???? to co ja tez mam odpuscic bo przez dwa lata przychodzi i daje mi znaki że mam sie nie starac????

dziewczyny nawet tak nie piszcie starac sie starac i jeszcze raz starac!!!!!!!!!!!

mi kwiatuszkow zabraklo do serduszka, przeliczylam sie troche, nie wiedzialam ze az tyle mi bedzie trzeba, ale jutro dokupie i dokoncze:)

Witam was z rana...własnie popijam pyszna kawusie...

kochane nie mozemy sie poddawac...kazdej z nas wkoncu sie uda..i bedzimey cieszyc sie pociechami tutaj na ziemi...przeciez nasze aniołki napewno chca miec rodzenstwo...:-)

dominika moja KArolek na pogrzeb dostał takie sliczne serce z zywych białych roz...bardzo długo sie trzymało... a poznioej zamowiłam mu serce tez z białych roz i stało do wczoraj bo było juz brzydkie i je wyrzuciłam...

gosiulek73 ściskam piąstki z całych sił &&&&&&
mamaszymusia2 nie odpuszczaj tak łatwo wiesz,że na ciebie liczę-nie chcę być jedyną mamusią której bliżej do 40 niż 30 plissssss;)
Bibiana spójrz na zdjęcie Filipka -ja chcę takiego kolegę dla mojej Fasolki bez względu na to czy chłopiec czy dziewczynka -ty wiesz,że nie wolno ci się poddać.

dominikaknika jak zrobisz to się pochwalisz,co???
Monila ja dopiero wstałam więc najpierw śniadanko i herbatka z miodem na kawkę skuszę się w południe mam nadzieję,że któraś dołączy do mnie.

reklama
No dobra już więc za Gosię kciuki już ściskam a Tobie Sylwia życzę,żebyś tez niedługo była gotowa i dała zna kiedy piąski ściskać.

Do góry