reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Jestem po wizycie i jest wszystko ok i śmiało możemy działać za pół roku. On zrobi wszystko, żeby udało się szczęśliwie donosić ciąże. W macicy zrobiła się jakaś narośl, ale nic z tym robić nie będzie, powiedział, że poczekamy, bo może samo zniknie.

Zegnam się z Wami na tydzień, bo wyjeżdzam z Fifim na wakacje do mamy.
Staraczki &&&&
ANIOŁKI (*)

reklama
Witam sie z rana , u mnie słoneczko swieci i tak duszno ze masakra:-p

od bardzo wczesnego poranka strasznie mnie mdli a nie dobrze mi tak ze co chwile mysle ze bede do kibelka latac ale na szczescie jak narazie obyło sie bez tego:-p

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Cześć dziewczęta :)

U mnie dziś piękne słoneczko, ale ja mam tyle roboty w domu, że chyba dopiero wieczorem uda mi się nos wystawić za drzwi.
Monila a jak z zapachami? nie śmierdzi Ci jedzonko? Ja miałam masakre!!! Otwieraną lodówkę w kuchni czułam w zamkniętym pokoju :) Dosłownie wszystko mi śmierdziało - jedyne co potrafiłam w siebie wcisnąć przez pierwsze tygodnie to było jabłko lub bułka z masłem...

tekla jak narazie lodowke moge otwierac bez przeszkoda ale problem mam z zapachem piwa... jak moj mezus pije sobie piwko to jest ok byle tylko to nie był Kasztelan bo na sam zapach tego piwa robi mi sie nie dobrze ...;/ nie moge zniesc smordu tego piwa ... wrrr wyczuje je juz na odległosc :-p

Witajcie;)

Ja cos ostatnio nie mam weny do niczego ;( podczytuje Was czasami
Monilko ciesze sie ze u Ciebie juz ok ;))

Synku dzis konczylbys 16 miesięcy .... (***) a ja tak bardzo tęsknię ;(((

Witam Dziewczęta...
Mojemu synkowi minął roczek a za parę dni dwa lata do odejścia pierwszego Aniołka... Cholernie ciężko, w dodatku w sobotę miałam stłuczkę, Kobietka wyjechała mi pod samochód. Dobrze że nic się nie stało ale profilaktycznie karetka itd. i oczywiście pobyt w szpitalu a popołudniu przyjęcie dla mojego synka ... jakoś wszytko wyszło tylko auta szkoda bo przód do remontu na dodatek samochód męża... cholera nie może być tak normalnie spokojnie i w ogóle.

Monilla gratuluję jeśli jeszcze tego nie zrobiłam.
My z mężem także staramy się o drugie maleństwo lub raczej to ja się staram żeby było, jak na razie nici z tego starania. Trochę oddaliliśmy się od siebie od kiedy wyprowadziliśmy się od teściów na swoje. niby jest ok wspólne posiłki rozmowy wieczorne kąpiele Frania a jednak nie jest tak jak kiedyś i oczywiście jest Franio i to na nim skupia się cała nasza uwaga a jak już śpi to my na nic nie mamy chęci tylko myju i spać. MASAKRA.

Aniołki (*)
Synku kocham cię
Franiu - kocham cię

reklama
hallo widze ze upały przyszły i dziewczyny korzystaja z pogody , ale wam fajnie ja korzystam z pogody w łozku :-p haha leze w tym skwarze w stroju kapielowym i rozpływam sie :-p

coraz blizej mojej wizyty u lekrza , ale mam stracha ... czy jest tam fasolka czy sreduszko bije czy wszystko wporzadku , jejciu do czwartku oszaleje a godzine przed lekarzem to dopiero bede szalała :tak:

Dorka kochana no to trzeba jakos sie zorganizowac i rozpalic ogien ktory kiedys był pomiędzy wami a wtedy napewno staranka beda owocne :-)

Syneczku(*) Aniołeczki(*)

Do góry