reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

​Jestem ja też. Byłam na grupie.
Agnieszka
3 fajki dziennie? jak to robisz? bo ja wróciłam do tego beznadziejnego nałogu i znów mi schodzi paczka albo prawie paczka dziennie :/
Milena współczuję :) ja pamiętam jak sama zasuwałam z wałkiem i pędzlem, a kupiłam ch***wą farbę i tak się maziało wszystko! byłam wściekła! Ja też sobie wyobrażam jakby to było z Maluszkiem w mieszkaniu...

reklama
Filipku, Kubulku-rocznicowo dla Was(*)
Aniołeczku Malinki(*)

Bartkowa, ja za sprawą drzwi mam sprawę w sądzie. Odstepujesz od umowy bo drzwi są niezgodne z zamówieniem. Nawet nie reklamujesz ich ba sa wadliwe. najlepiej napisz pismo w tej sprawie. By mieć podkładke jakby co...

Tekla-wspołczuję roboty!
Aga-gratuluję! To sztuka rzucić fajki.

Syniu, mamcia kocha...

Witam z kawką.
Wszystko mnie dziś boli - kości takie zastane - wczoraj chyba szoku doznały. No nic, sprzątam szybko i lecę do naszego mieszkanka malować.

Kaspianku, Dominiczku (*)(*)(*)
Aniołki (*)

Witam się z kawką :happy:
Aga, Bartuś przesłodki :happy:
Bartkowa, też tak miałam z drzwiami, tylko my daliśmy 100 zł zaliczki i jak mąż odesłał ich to straciliśmy zaliczkę, bo on powiedział, że za stówę po sądach latać nie będzie. Ale też drzwi, które nam przywieźli koło antywłamaniowych (takie zamówiliśmy) nawet nie leżały.
Tekla, nie męcz się aż tak bardzo :szok: oszczędzaj siły na wieczory :-)

A ja wczoraj miałam wizytkę, z Haną wszystko dobrze, ze mnż też, tylko tak jak myślałam mam "tam" żylaka :szok: Hanię widziałam w 4D i jest sliczniusia- cała mama :cool::sorry2::-D:-D:-D:-D Najgorsze jednak jest to, że mam wszystko tak pozamykane jak pierworódka :szok: Więc raczej urodzę po terminie, jednak mam się oszczędzać do 17 marca, by załapać się na roczny macierzyński w razie "w". Ogólnie doktorem jestem zachwycona.

Dzien dobry witam sie z kawusia :-)

Bishopka ciesze sie ze z mała i z TOba wszytko wporzadku :tak:

a mi od wczoraj dokuczaja zatoki ... wrr.. teraz mam katar zatokowy i mam nadzieje ze szybko przejdzie zaraz sie zbieram do apteki po jakies tabletki ...

Karolku(*)
Aniołeczki(*)

Ja również się witam z herbatką. Biało, zimno i mokro u nas.

Bishopka- dobry lekarz to podstawa. Cieszę się, ze wszystko w porządku:-D
Tekla, dasz radę, ja uwielbiam malowanie, meczace, ale potem siedzę i podziwiam widok, buzia sama sie cieszy. Pieknie będziecie mieć. Ja też najbardziej nie lubię malować małych elementów, przy całej scianie jakos szybciej idzie i efekt od razu widać. :-D
Monila uważaj na te zatoki, Bishopka ma racje- czapka na głowę!!!
Agnieszka- gratuluję, tak trzymaj. Ja nie palę, ale dookoła mnie wszyscy próbują rzucić i jak na razie nikomu nie wychodzi. Kombinowali z e-papierosami i nic. A zdjecie, tak jak pisze Sylwetka, przekręci sie głowę i widac. Taki odruch:-D
Bartkowa- co to za gatunek drewna był? Drewno tak ma niestetyu, ze lubi pracować, zwłaszcza przy zmianach temperatur, ale stolarz powinie się troszke postarać i odpowiednio dobrać materiał.

no i stwierdzialam ze jak w domu teraz na urlopie nie rzuce calkiem to w pracy nie dam rady i tak od niedzieli bede próbować nie zapalic ani jednego:)))

tym bardziej snil mi sie dzidzius byl to chlopczyk kladlam go spac(w czapce szaliku butach kurtce ale to nic)
i plakalam ze szczescia nad lozeczkiem ze mam go w domu zdrowego:)) wiec czas wziac sie w garsc rzucic fajki i wziasc sie do dziela

a wogole to na dniach ide z kolezanka rodzic:)))

reklama
Do góry