reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Hej

Ja nie wierzę w senniki. Wiem że to mój mózg.Boję się o Kacpra dlatego taki sen.W dodatku dzień wcześniej pisałam w blogu więc to wszystko było świeże itp.

Miłego dnia.

U nas znów snieg.Czy ktoś wie kiedy będzie wiosna?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
Gosiu nie tylko u ciebie śnieg u mnie napadało po kostki a co najgorsza nadal pada... a nam dziś przywożą drzwi do domku i nie wiem jak w taką pogodę będą je zakładać...:confused2:?

Filipek
[*]
[*]
[*]

Kubuś
[*]
[*]
[*]

Aniołek Malinki
[*]
[*]
[*]

Aniołkowe przedszkole
[*]
[*]
[*]

U mnie też mnóstwo śniegu i też czekam z utęsknieniem na wiosnę. Do tego mój Filipek się rozchorował, na razie tylko katarek go męczy, mam nadzieję, że nic więcej się nie rozwinie

Bać się będziemy już zawsze o nasze dzieci. Po tym co się teraz dzieje na świecie i słyszy w telewizji to aż chciałabym zatrzymać czas, żeby Filip mógł być cały czas przy mnie, żebym mogła go chronić.

Filpku, Kubusiu (*)(*)(*)
Aniołki(*)
Córeczko (*)

U nas tez posypało, a do tego sypie dalej. Całe szczęście, ze wczoraj maż zdążył obrzeże zainstalować. A ja dzisiaj Wojtusiowi na 3 miesiac kupiłam znicz gipsowy, aniołka i z boku można wkład włożyc. Pojechałam na cmentarz do Szczecina, w zwykłym sklepie zapłaciłam 14 zł, a na allegro od 25 zł sie zaczynają. Nie wiem, skąd ta różnica w cenach. Przy okazji grób babci odwiedziłam, odśnieżyłam, bo dawno nie byłam, a po pracy do Wojtusia pojadę.

Dzien dobry

u mnie tez sypie od rana ... własnie zeszłam z rowerka i zaraz bede szła robic mezowi obiadek a potem do wanny ;-) jutro wolne wiec bedzie wiecej czasu na jakies wieksze porzadki:-p

Filipku(*)
KUbusiu(*)
Wojtusiu(*)
Karolku syneczku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry