My chodzimy do Dr Zbigniewa Kiełbasy - w Centrum Medycznym Tulipan w Lublinie .To wspaniały ortopeda i dobry człowiek. Bardzo cierpliwy – dokładnie wszystko tłumaczy i odpowiada na każde nawet najgłupsze pytanie. W razie potrzeby kieruje na szczegółowe badania do szpitala, gdzie bardzo interesuje się losem dzieciaczków. Ma świetne podejście do dzieci.
reklama
Zgadzam się z 87aga Pani Dr Wieczorkiewicz-Płaza jest niezwykle sympatyczna i zaangażowana w sprawy swoich pacjentów. Podczas
wizyt - czy tych prywatnych w CM Tulipan czy w poradni w DSK nigdy nie miałam wrażenia, że dr się śpieszy, co nie tak rzadko zdarza się innym lekarzom. Zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia i dokładnie tłumaczy.
Polecam wizyty w Przychodnia tulipan Lublin, wizyty domowe - cmtulipan.pl
wizyt - czy tych prywatnych w CM Tulipan czy w poradni w DSK nigdy nie miałam wrażenia, że dr się śpieszy, co nie tak rzadko zdarza się innym lekarzom. Zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia i dokładnie tłumaczy.
Polecam wizyty w Przychodnia tulipan Lublin, wizyty domowe - cmtulipan.pl
Witam. Doktor Kiełbasa to dla mnie najlepszy ortopeda dziecięcy w Lublinie!
Ze względu na problemy ze stawem biodrowym u naszej córki trochę tych lekarzy poznaliśmy. Dr Kiełbasa to doskonały specjalista, zleca wszystkie niezbędne badania, nie diagnozuje na podstawie przypuszczeń. Dzięki takiemu podejściu zawdzięczamy mu skuteczne leczenie i zdrowie naszej córki.
Ze względu na problemy ze stawem biodrowym u naszej córki trochę tych lekarzy poznaliśmy. Dr Kiełbasa to doskonały specjalista, zleca wszystkie niezbędne badania, nie diagnozuje na podstawie przypuszczeń. Dzięki takiemu podejściu zawdzięczamy mu skuteczne leczenie i zdrowie naszej córki.
A jeśli chodzi o coś dla mam to w tym samym miejscu tj w CM TULIPAN warto skorzystać z wizyty u Pani dr Patrycji Tokarzewskiej specjalistki w dziedzinie medycyny estetycznej. Zabiegi wykonuje bardzo starannie i co dla mnie niezwykle ważne delikatnie. Warunki w Gabinecie bardzo dobre i ceny są przystępne
gandzia1905
Zaciekawiona BB
Witam mamusie
Prosze o opinie na temat szpitali w Lublinie. Najlepiej te najswiezsze informacje
Jakie sa wasze zdania oraz jaki szpital co oferuje i jak wyglada opieka oraz warunki na porodowkach.
Ja jestem obecnie w 6mc termin mam na Lipiec i powoli sie zastanawiam.
Moj lekatz prowadzacy to P.Olcha pracuje na jaczewskiego i glownie nad tym szpitalem sie zastanawiam ale chce rozwazyc tez inne opcje poniewaz wiem ze lekarz prowadzacy rzadko kiedy jest przy porodzie-to kwestia dobrej poloznej.
Dziekuje za odpowiedzi i czekam
Prosze o opinie na temat szpitali w Lublinie. Najlepiej te najswiezsze informacje
Jakie sa wasze zdania oraz jaki szpital co oferuje i jak wyglada opieka oraz warunki na porodowkach.
Ja jestem obecnie w 6mc termin mam na Lipiec i powoli sie zastanawiam.
Moj lekatz prowadzacy to P.Olcha pracuje na jaczewskiego i glownie nad tym szpitalem sie zastanawiam ale chce rozwazyc tez inne opcje poniewaz wiem ze lekarz prowadzacy rzadko kiedy jest przy porodzie-to kwestia dobrej poloznej.
Dziekuje za odpowiedzi i czekam
gandzia1905
Zaciekawiona BB
Witam potrzebuje informacji od mam na temat szpitali.
Mam termin na lipiec i powoli zastanawiam sie nad szpitelalem.
Ktory waszym zdaniem jest najlepszy?
Jakie sa wasze opinie oraz wspomnienia?
Jak wyglada opieka w danym szpitalu i jakiebsa warunki oraz co potrzeba dla mamy i maluszka do danego szpitala.
Bede wdzieczna za pomoc i informacje
Mam termin na lipiec i powoli zastanawiam sie nad szpitelalem.
Ktory waszym zdaniem jest najlepszy?
Jakie sa wasze opinie oraz wspomnienia?
Jak wyglada opieka w danym szpitalu i jakiebsa warunki oraz co potrzeba dla mamy i maluszka do danego szpitala.
Bede wdzieczna za pomoc i informacje
julitka80
dni, których nie znamy...
Hej Gandzia
co do szpitala, to trudno doradzić, bo każda mama ma inne doświadczenia z tego samego szpitala. Ja rodziłam na Lubartowskiej 4 lata temu i byłam bardzo zadowolona z opieki.teraz mam termin na maj i również wybieram się na lubartowska. no ale nie bez znaczenia jest to, że mój lekarz prowadzący tam pracuje. na trakcie porodowym jest czyściutko i przyjemnie po remoncie.sale chyba max 5osobowe z łazienkami. oddział poporodowy wygląda znacznie gorzej. dawno nie remontowany pozostawia wiele do życzenia - zwłaszcza łazienka, ale do przeżycia. czas po porodzie leci bardzo szybko i nie zwraca się uwagi na takie sprawy jak ma się malucha w ramionach. Wydaej mi się za to, że personel opiekujący się noworodkami ma wysokie kompetencje. dzieci mają robione wszelkie możliwe badania. To moje subiektywne wrażenia oczywiście. Słyszałam też wiele dobrych opinii o jaczewskiego/ale i jedną przerażającą jeśli chodzi o podejście personelu do pacjentki, ale jak mówie ile mam tyle opinii
co do szpitala, to trudno doradzić, bo każda mama ma inne doświadczenia z tego samego szpitala. Ja rodziłam na Lubartowskiej 4 lata temu i byłam bardzo zadowolona z opieki.teraz mam termin na maj i również wybieram się na lubartowska. no ale nie bez znaczenia jest to, że mój lekarz prowadzący tam pracuje. na trakcie porodowym jest czyściutko i przyjemnie po remoncie.sale chyba max 5osobowe z łazienkami. oddział poporodowy wygląda znacznie gorzej. dawno nie remontowany pozostawia wiele do życzenia - zwłaszcza łazienka, ale do przeżycia. czas po porodzie leci bardzo szybko i nie zwraca się uwagi na takie sprawy jak ma się malucha w ramionach. Wydaej mi się za to, że personel opiekujący się noworodkami ma wysokie kompetencje. dzieci mają robione wszelkie możliwe badania. To moje subiektywne wrażenia oczywiście. Słyszałam też wiele dobrych opinii o jaczewskiego/ale i jedną przerażającą jeśli chodzi o podejście personelu do pacjentki, ale jak mówie ile mam tyle opinii
gandzia1905
Zaciekawiona BB
Hej
Wlasnie wiem. Kazdy ma inne zdanie ale chce poznac wiele opini
Moj lekarz pracuje na jaczewakiego i tam chyba bd rodzic ale chce rozwazyc wszystkie opcje.
Wlasnie wiem. Kazdy ma inne zdanie ale chce poznac wiele opini
Moj lekarz pracuje na jaczewakiego i tam chyba bd rodzic ale chce rozwazyc wszystkie opcje.
julitka80
dni, których nie znamy...
gdyby nie to, że moj lekarz jest z lubartowskiej, też rodziłabym na jaczewskiego, bo mam tam ulubionego lekarzai w sumie też fajny jest pokój odwiedzin, bo pamiętam jak na lubartowskiej do "sąsiadki" przyszłachyba połowa rodziny na długie odwiedziny i było to dość uciążliwe. dodatkowo był to styczeń więc czas infekcji, a do niej i dzieciaki przedszkolne i szkolne przyszły.aż byłam zdziwiona, że nikt z personelu nie zareagował, bo podobno dzieciom nie można przychodzić
reklama
gandzia1905
Zaciekawiona BB
No tak. Wlasnie ciekawa jestem jak jest teraz na jaczewskiego. Bo slyszalam jakis czas temu ze na sali nawet po 7osob lezy. Dodatkowo lazienkq jest tylko jedna na korytarzu i trzeba sie ustawiac w kolejke do mycia itd. I ze polozne sa opryskliwe i nie mile. Dlatego mam metlik w glowie
Podziel się: