reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lożysko czy skrzepy ?

Witajcie. Czy ktoras z was miala takie cos ? Czy to sa skrzepy czy resztka lozyska ? Pierwszy raz takie cos wylecialo mi 3 dni po porodzie polozna powiedziala ze wszystmo w porzadku. Lecz dziaiaj drugi raz takie cos mi wylecialo (10 dzien po porodzie). I ttoszke sie zaczynam martwic .

Załączniki

• received_1791284344281803.jpeg
    received_1791284344281803.jpeg
    329,6 KB · Wyświetleń: 25 376
reklama
To jest skrzep krwi, całkowicie normalne w połogu. Nie pierwszy i nie ostatni raz taki Ci wypadnie. Spokojnie.

Ja po porodzie miałam to samo a byłam po cc
Trzymało mnie 3 tygodnie a przez pierwsze 3 dni nie schodzilam z WC tak się lało
Pojechałam nawet na pogotowie to powiedzieli ze tak to wygląda niestety

Łożysko wygląda zupełnie inaczej. To zwykły skrzep krwi. Jest ona już zhemolizowana I dlatego tak wygląda. Przez cały czas trwania połogu takie skrzepy mogą wpadać czasami i jest to zupełnie normalne.
Przed porodem miałam skąpe miesiączki ale teraz takie skrzepy mam podczas każdego okresu.

Ja jestem dzisiaj 7 dni po porodzie i przy stolcu właśnie czułam jak coś większego wyleciało z pochwy . I też mniej więcej to tak wyglądało. Strasznie się wystraszyłam...

reklama
reklama
Do góry