reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Łóżeczko turystyczne zamiast szczebelkowego?

Razer69gaming

Fanka BB :)
Czy któraś z was ma dla dziecka łóżeczko turystyczne zamiast szczebelkowego? Córka ma 11 miesięcy , śpi w szczebelkowym ale zastanawiam się nad zmianą gdyż wstając wpada jej noga i uderza się itp jest to dość niebezpieczne. Do tego nogi ciągle w szczebelkach podczas snu, śpi w dziwnych przez to pozycjach. W turystyczne można włożyć standardowy materac więc byloby wygodnie. Co myślicie?

reklama
Ja właśnie z tego samego powodu co opisujesz zaczęłam używać turystycznego;) drewniane się u nas nie sprawdziło:)

Czy któraś z was ma dla dziecka łóżeczko turystyczne zamiast szczebelkowego? Córka ma 11 miesięcy , śpi w szczebelkowym ale zastanawiam się nad zmianą gdyż wstając wpada jej noga i uderza się itp jest to dość niebezpieczne. Do tego nogi ciągle w szczebelkach podczas snu, śpi w dziwnych przez to pozycjach. W turystyczne można włożyć standardowy materac więc byloby wygodnie. Co myślicie?
Ja mialam na poczatku zwykłe łóżeczko a po miesiacu juz turystyczne [emoji6] swietnie sie sprawdza, polecam. Moj syn spal w nim do 2rz w domu, teraz sypia w nim bedac u dziadków a ma 4,5roku [emoji6]
Lozeczko nadal jest w swietnym stanie wiec oprocz tego ze jest wygodne jest tez wytrzymałe [emoji6]

Ja mialam tylko turystyczne,wszystko fajnie tylko moj zaczal sie odbijac od bokow i lozeczko zaczelo szurac po parkiecie i duzo halasu robilo.jak mial 2 latka chyba,to kupilismy mu jonior bed

Ja mialam na poczatku zwykłe łóżeczko a po miesiacu juz turystyczne [emoji6] swietnie sie sprawdza, polecam. Moj syn spal w nim do 2rz w domu, teraz sypia w nim bedac u dziadków a ma 4,5roku [emoji6]
Lozeczko nadal jest w swietnym stanie wiec oprocz tego ze jest wygodne jest tez wytrzymałe [emoji6]
A z jakiej firmy czy wszystkie sa podobnej jakości ?

reklama
Do góry