Kattarynnka
Zaciekawiona BB
Drogie Mamy, potrzebuję porady w kwestii łóżeczka. Otóż spodziewam się drugiego dziecka i chciałabym dla niego kupić takie mniejsze łóżeczko/kołyskę, bo za jakieś pół roku przeniesie się do pełnowymiarowego łóżeczka po starszym synku. Na moim forum ciążówek dwie dziewczyny kupiły właśnie Chicco Next-2-Me i zachwalały, ale z oczywistych względów jeszcze nie testowały łóżeczek na żywo Nie powiem, łóżeczko wygląda super, jest bardzo uniwersalne bo i jako codzienne i jako podróżne, a do tego może być używane jako dostawka do naszego łóżka żeby mały był pod ręką w nocy. No i te wszystkie regulacje w górę, pod kątem itd - w porównaniu z moim starym łóżeczkiem po prostu wow.
Tylko że jest dość drogie, więc zanim się zdecyduję, chciałabym zasięgnąć opinii kogoś kto ma i już używa. Generalnie wiem, że Chicco ma dobre produkty, ale łóżeczko to już konkret. Czy za ceną idzie faktycznie jakość? Jako turystyczne - łatwo mi będzie je wozić i składać/rozkładać? Czy opcja dostawki się sprawdza? Dajecie radę się wyspać z dzieckiem tak blisko? Mój starszy spał osobno, ale wstawanie w nocy było tragiczne...
Proszę, pomóżcie
Tylko że jest dość drogie, więc zanim się zdecyduję, chciałabym zasięgnąć opinii kogoś kto ma i już używa. Generalnie wiem, że Chicco ma dobre produkty, ale łóżeczko to już konkret. Czy za ceną idzie faktycznie jakość? Jako turystyczne - łatwo mi będzie je wozić i składać/rozkładać? Czy opcja dostawki się sprawdza? Dajecie radę się wyspać z dzieckiem tak blisko? Mój starszy spał osobno, ale wstawanie w nocy było tragiczne...
Proszę, pomóżcie