To staraj się od razu , po poronieniach w pierwszych cyklach szanse są największe.Chciałam tylko potwierdzić,to ciaza biochemiczna.
Życzę wam powodzenia i zdrowia dziewczyny. Dbajcie o siebie.
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
chyba nie starałaś się za długo, co? ze mówisz, ze jak się poczuje, ze to czas na zbliżenie to się udaJeśli mogę coś podpowiedzieć. To warto suple brać omega 3, magnez z wit b6 (działa uspokajająco) , sprawdzić Wit B12 Wit D3.
Mogę się odnieść do siebie , że ja zaszlam w swoją pierwszą ciążę na zasadzie, uda się to ok nie to nie. Ale wiem też jak się czułam przed zajściem. Byłam bardzo spokojna , wiele było mi obojętne, napięcie z ciała totalnie zeszło. I poczułam ten moment kiedy ma się wydarzyć zbliżenie. No i się udało od razu.
Od razu się udało. Ale dziecka nie ma (zdrowotne problemy)chyba nie starałaś się za długo, co? ze mówisz, ze jak się poczuje, ze to czas na zbliżenie to się uda
Nie umiem tego opisać, ale to było jak pchnięcie od środka i odczucie "teraz"
Od razu czułam, że się udało.
A teraz będę się znowu starać tylko , że teraz się nakręcam więc mogą być problemy. :/
LadyCaro
Fanka BB :)
powiem Ci, ze ja w ciagu 3 lat starań, miałam tyle razy takie uczucie, ze to teraz, ż serio, to jest tylko w Twojej głwoie i żadne odgórne siły tu nie zadziałały to był czysty przypadek i tyle.Od razu się udało. Ale dziecka nie ma (zdrowotne problemy)
Nie umiem tego opisać, ale to było jak pchnięcie od środka i odczucie "teraz"
Od razu czułam, że się udało.
A teraz będę się znowu starać tylko , że teraz się nakręcam więc mogą być problemy. :/
Moonstone
Moderator
Za każdym z trzech razy kiedy czułam, ze na pewno się nie udało okazywało się, że wrecz przeciwnie. Nawet mój mąż się z tego śmiał.powiem Ci, ze ja w ciagu 3 lat starań, miałam tyle razy takie uczucie, ze to teraz, ż serio, to jest tylko w Twojej głwoie i żadne odgórne siły tu nie zadziałały to był czysty przypadek i tyle.
pluto_nova
Moderator
witamy w cyrku!Ten temat to siedlisko trolli (albo jednego trolla pod kilkoma nickami). Za dużo tu skupisko na metr kwadratowy.
Moonstone
Moderator
witamy w cyrku!
reklama
Oj .powiem Ci, ze ja w ciagu 3 lat starań, miałam tyle razy takie uczucie, ze to teraz, ż serio, to jest tylko w Twojej głwoie i żadne odgórne siły tu nie zadziałały to był czysty przypadek i tyle.
Nie wiem ja wierzę w takie rzeczy. Koleżanka jedna też czuła (4ciaze) , że się udało bo się starała. Nie wiem. U mnie zadziałało.
Natomiast teraz u mnie to raczej myślenie życzeniowe dlatego wydaje mi się, że zajde w ciążę.
Tamtym razem było inaczej , ale wiem też , że ciało było inne. Nie było spięcia w nim.
A może sobie mówiłam tak jak mówisz.