reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe starania 2023

reklama
Jeśli mogę coś podpowiedzieć. To warto suple brać omega 3, magnez z wit b6 (działa uspokajająco) , sprawdzić Wit B12 Wit D3.
Mogę się odnieść do siebie , że ja zaszlam w swoją pierwszą ciążę na zasadzie, uda się to ok nie to nie. Ale wiem też jak się czułam przed zajściem. Byłam bardzo spokojna , wiele było mi obojętne, napięcie z ciała totalnie zeszło. I poczułam ten moment kiedy ma się wydarzyć zbliżenie. No i się udało od razu.
chyba nie starałaś się za długo, co? :p ze mówisz, ze jak się poczuje, ze to czas na zbliżenie to się uda :D

chyba nie starałaś się za długo, co? :p ze mówisz, ze jak się poczuje, ze to czas na zbliżenie to się uda :D
Od razu się udało. Ale dziecka nie ma (zdrowotne problemy)
Nie umiem tego opisać, ale to było jak pchnięcie od środka i odczucie "teraz" ☺️
Od razu czułam, że się udało.
A teraz będę się znowu starać tylko , że teraz się nakręcam więc mogą być problemy. :/

Od razu się udało. Ale dziecka nie ma (zdrowotne problemy)
Nie umiem tego opisać, ale to było jak pchnięcie od środka i odczucie "teraz" ☺️
Od razu czułam, że się udało.
A teraz będę się znowu starać tylko , że teraz się nakręcam więc mogą być problemy. :/
powiem Ci, ze ja w ciagu 3 lat starań, miałam tyle razy takie uczucie, ze to teraz, ż serio, to jest tylko w Twojej głwoie i żadne odgórne siły tu nie zadziałały ;) to był czysty przypadek i tyle.

powiem Ci, ze ja w ciagu 3 lat starań, miałam tyle razy takie uczucie, ze to teraz, ż serio, to jest tylko w Twojej głwoie i żadne odgórne siły tu nie zadziałały ;) to był czysty przypadek i tyle.
Za każdym z trzech razy kiedy czułam, ze na pewno się nie udało okazywało się, że wrecz przeciwnie. Nawet mój mąż się z tego śmiał.

witamy w cyrku! 🎪🎡🎠🤡🤹‍♂️🤹‍♀️
Shaun The Sheep Dog GIF by Aardman Animations

reklama
Oj .
Nie wiem ja wierzę w takie rzeczy. Koleżanka jedna też czuła (4ciaze) , że się udało bo się starała. Nie wiem. U mnie zadziałało.
Natomiast teraz u mnie to raczej myślenie życzeniowe dlatego wydaje mi się, że zajde w ciążę.
Tamtym razem było inaczej , ale wiem też , że ciało było inne. Nie było spięcia w nim.
A może sobie mówiłam tak jak mówisz. 🤗

Do góry