Kinga_26
Fanka BB :)
Ja brałam wcześniej prenacaps 1 + dha, teraz zamówiłam te same tylko 2. Myślałam nad tym prenatal duo, ale w wieku aptekach jest podana jeszcze stara forma z dwoma rodzajami kwasu foliowego, więc nie chce ryzykować. Położna dała mi też na wizycie jakieś próbki tej pueria Duo ale też ma dwie formy kwasu, więc sobie może zostawię na jakąś awaryjną sytuację, czy wyjazd.A ja bym chciała jeszcze wrócić do tematu witaminek - jakie bierzecie? Czytałam o tych nowych rekomendacjach, w przyszłym tygodniu mam wizytę i zapytam o to lekarza, ale w międzyczasie jeszcze chciałam Was zapytać co bierzecie. Ja póki co biorę Pueria Uno, ale akurat mi się kończy i zastanawiam się czy ewentualnie nie trzeba będzie zmienić.
Dajcie znać
Bez sensu mnie Luxmed bardzo rozczarowuje i to nie pierwszy raz. Byłam tam u gina też i niby mam skierowane na kolejne USG, ale sama nie wiem, czy pojadę.tak tak, teraz jest problem z tym ze mam skierowanie od lekarza z lx ale zlecone poprzez teleporadę, a trzeba iść osobiście na wizytę by dali to samo skierowanie..