reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Ja też mam jutro, będzie 6+6. Objawów zero, więc boję się, że jutro runą moje nadzieje, chociaż pewnie jak maja runąć to raczej w przyszłym tyg. na usg, bo jutro to nawet nie wiem, czy w tym gabinecie sprzęt jest.
Każda ciąża inna, może objawy Cię dopadną za kilka dni z podwojoną siłą heh

reklama
Ja też mam jutro, będzie 6+6. Objawów zero, więc boję się, że jutro runą moje nadzieje, chociaż pewnie jak maja runąć to raczej w przyszłym tyg. na usg, bo jutro to nawet nie wiem, czy w tym gabinecie sprzęt jest.

Miejmy nadzieję że będzie dobrze ✊🏼🍀
Mój stres chyba dziś nie pozwoli mi spać ..

Hej 😉 tak z ciekawości zajrzałam czy są listopadowki i tadam, nie zawiodłam się 🙂 witam sie z chyba 15stoma kreskami, biorąc pod uwagę ilość testów jakie zrobilam 😜 w sumie to można powiedzieć, ze u mnie pierwszy cykl staran, 4ta ciaza, drugie dziecko, termin na początek listopada, ciaza potwierdzona betą 🙂 usg w najbliższą środę, praktycznie zero objawów poza szybsza zadyszka 🙃 pozdrawiam wszystkie czekające tak jak ja na bijące serduszko ❤ i życzę dużo spokoju, zdrowia i pozytywnego nastawienia 🙂
Oo, ja też w środę mam nadzieję usłyszeć/zobaczyc bijące ❤️

teraz nie ale moja poprzednia ciąża zaczęła się jak karmiłam i gdyby nie to że odrzuciło mnie od kawy na 3 dni nawet bym nie wiedziała, że w ciąży jestem 😉 najlepsza ciąża jaką można sobie wymarzyć zero bóli, senności, mdłości. Dopiero pod koniec przeszkadzał mi brzuch i budziłam się w nocy. Niestety w 3 miesiacu ciąży straciłam pokarm więc to było drastyczne odstawienie
Super to czytać, bo nastawiłam się na mega bol, a tu zdziwienie 🙃
Nic a nic mnie nie boli. Niestety za to mdłości 24h się utrzymują 🙈
Mdłości wspolczuje 😔

Widze, ze czesc z Was calkowicie się stresuje na zapas 🙉 ogromnie wam tego współczuję, bo wiem jak to zżera człowieka a nie da się nad tym zapanować.. Ja jakos calkowicie na spokojnie liczę na dobre wiadomości w srode i trochę przytupuje nóżkami, ale bardziej jakby z radości niz stresu 🙂 bedzie co ma być, a tez jakos u mnie to tak działało do tej pory, ze intuicja w kwestii ciaz mnie nie zawodziła i jak czułam, że jest źle to tak było, choc cały świat probowal mi wmówić co innego i w odwrotna stronę również. Także ufam intuicji i życzę tez Wam duzo spokoju 🥰

reklama
Do góry