reklama
madziulka_91
Fanka BB :)
A kiedy masz miec następną miesiączkę? Leć na bete dziś i zrób kolejną za 2 dni najlepiejDziękuje za przyjęcie
OM miałam 19 lutego, nie wiem czemu te testy tak słabo wychodzą.?
madziulka_91
Nie za pozno, ja robilam o 12. Nie musisz byc naczczo ani nic. Moze po prostu owulacje mialas ciut pozniejNo właśnie miałam mieć 18 marca. Na betę dziś dopiero mogę iść koło 10,nie wiem czy to nie za późno.
Sanderson
To tym bardziej bym betę zrobiła. Będziesz trochę spokojniejsza. Też jestem po poronieniu w grudniu, więc każda możliwość sprawdzenia, że z kropką jest dobrze, działa na mnie pozytywnieMoże pójdę, albo jutro pójdę...jeszcze dziś do pracy na 14
Boje się cieszyć, bo w poprzednich latach miałam 3 poronienia.
W domku 2 córeczki
Papatk_a
Nie moge coś zainstalować
Ja też po tej 22.03 mam kolejna 02.04 na nfz
U mojego gina prywatnie byly max co 3 tyg jakos, teraz bede mogła sobie rozciagnac co 4 bo bede na zmiane na NFZ chodzic.
A Papatka nie bedziesz wtedy w 11tyg? To zaraz prenatalne czy w 11tyg ci moze zrobic? bo nie pamietam jak to było już
Też chodzę prywatnie. Z tym że pani doktor powiedziała że wcześniej nie ma potrzeby ingerować i dłubać u dzidziusia mam trochę badań do zrobienia przez ten czas.
Dokładnie będzie równe 11 tygodni.
Zobaczymy co będzie widać w 11 tygodniu
Okiennica
Oo, dzięki, szukałam właśnie czegoś dla mężaPolecam Wam dziewczyny aplikacje HiMommy! Była ze mną przez cały czas od poprzedniego porodu ( mała ma 20 msc i codziennie jakieś rady i informacje ) można tam oglądać jak w danym momencie wyglądają nasze fasolki )
madziulka_91
No jasne, wiadomo że jak sie ma zaufanego lekarza to też bym słuchała. Ja ide 2.04 do tego na nfz bo na pierwszej wizycie byłam 1.03, wczesniej nie było terminów a jesli dalej chce chodzić na NFZ i prywatnie to będę chodziła na wizyty częściej .Też chodzę prywatnie. Z tym że pani doktor powiedziała że wcześniej nie ma potrzeby ingerować i dłubać u dzidziusia mam trochę badań do zrobienia przez ten czas.
Dokładnie będzie równe 11 tygodni.
Zobaczymy co będzie widać w 11 tygodniu
reklama
Papatk_a
No jasne, wiadomo że jak sie ma zaufanego lekarza to też bym słuchała. Ja ide 2.04 do tego na nfz bo na pierwszej wizycie byłam 1.03, wczesniej nie było terminów a jesli dalej chce chodzić na NFZ i prywatnie to będę chodziła na wizyty częściej .
To i tak długo czekasz na wizytę a wiadomo,że każda z nas chce wiedzieć czy tam wszystko w porządku.
Ja to chodziłabym co tydzień