reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Hejka , ja niestety dobrych wieści nie mam. Serduszko sie zatrzymało. Czekam w szpitalu na poronienie.

Sciskam Was i szczerze życze żeby obyło sie już bez dramatów na tym wątku bo już chyba limit wyczerpany. ❤❤❤
Madziu trzymaj się! Bardzo mi przykro 🥺dbaj o siebie, ściskam mocno! ❤️

reklama
Mam pytanie o termin porodu. USG przed 10 tygodniem ciąży pokazało, że ciąża jest 4 dni młodsza względem terminu z OM a dzisiejsze USG potwierdziło termin z OM. Wiem że to tylko orientacyjne wyliczenia (syna urodziłam 11 dni po terminie), ale tak się zaczęłam zastanawiać nad tymi terminami po dzisiejszej wizycie. U Was się pokrywają terminy USG i OM?
Totalnie nie, u mnie termin miał być na 10.11
Po pierwszym USG 5.11, drugim 4.11, a po prenatalnych 1.11. Kilka dni to może być błąd pomiaru, u mnie na przykład na samych prenatalnych lekarz mierzył 3 razy jak się młody troche lepiej ułożył i za każdym razem troszkę inny termin wychodził. Każdy lekarz mówił, że to jest wszystko w porządku :)

Dziewczyny, prenatalne USG robią już tylko przez brzuch jeśli nie ma problemów z widocznością dzidziuta? Pamiętam, że w mojej poprzedniej ciąży miałam też tv, bo młoda wcisnęła mi się gdzies w biodro prawie i był problem z dokładnym mierzeniem.
Teraz miałam tylko przez brzuch. W poprzedniej ciąży oba , bo coś pamiętam był problem uchwycić.

Hejka , ja niestety dobrych wieści nie mam. Serduszko sie zatrzymało. Czekam w szpitalu na poronienie.

Sciskam Was i szczerze życze żeby obyło sie już bez dramatów na tym wątku bo już chyba limit wyczerpany. ❤❤❤
Bardzo mi przykro 😭 Cały czas liczyłam, na dobre wieści od Ciebie. Przesyłam ogromne przytulenie 🫂 Kochana życzę Ci, aby od teraz wszystko potoczyło się pomyślnie ❤️

Mam pytanie o termin porodu. USG przed 10 tygodniem ciąży pokazało, że ciąża jest 4 dni młodsza względem terminu z OM a dzisiejsze USG potwierdziło termin z OM. Wiem że to tylko orientacyjne wyliczenia (syna urodziłam 11 dni po terminie), ale tak się zaczęłam zastanawiać nad tymi terminami po dzisiejszej wizycie. U Was się pokrywają terminy USG i OM?
Na początku ciąża była ok 6 dni młodsza. Na prenatalnych wymiary pokryły się z terminem z om.

Bardzo mi przykro, przytulam wirtualnie. Dużo siły Ci życzę i wsparcia od najbliższych. Wiem jaki to ból.

Strasznie mi przykro. Czekałam na dobre wieści od Ciebie😥 trzymaj się♥️

reklama
Niby do 7 dni różnicy to może być błąd pomiaru. U mnie chodzi wg USG 5-6 dni starsza niż z OM, ale ja mam krótsze cykle, więc taka różnica jest mozliwa

Do góry