reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

A jak udało Ci się znaleźć tętno to długo udaje Ci się je utrzymać? Ja mam wrażenie, że u mnie to sekundy 🙈
Wiesz co na poczatku łapałam też dosłownie na sekunde i okazało sie że biore za nisko tą głowicą. Brałam po wzgórku łonowym, a jak wziełam nad i po lewej stronie to już był sygnał stały 😁 musisz popróbować inne miejsca

reklama
Bobas z rana podsłuchany ❤ nie no powiem Wam że jeszcze 2 tyg temu to powiedziała bym ,że to zbędny wydatek , a teraz twierdze że najlepszy zakup na jaki mogłam wpaść . Ulga jest niesamowita i jak miło posłuchać dźwięku bicia serca ❤ Od razu powiem ,dla zastanawiajacych sie ze wzgl. na nadwage , też mam a działa i słychać super.

Dziś mam ambitne plany , oblecieć podwórko podkaszarka i powyrywać w okół krzaczków chwasty. Mąż wczoraj skosił a ja dziś musze dokończyć żeby było ładnie na majówkę 😊
I musze poszukać sukienkę na powtórke mojej córki / wesele shein ma taki wybór pięknych kiecek i udeże w ciążowe bo mają ladniejsze kroje 🙂 miłego dnia ❤

Cześć dziewczyny. Długi weekend się zbliża;) gdyby nie ten poniedziałek i wtorek do pracy to już wogole by było super;p ja dzisiaj porządki w domu a później pół dnia na dworze. Ładna pogoda ma być to trzeba to wykorzystać;) szybko się męczę, wkurzam się strasznie na to. ;p

Boże u mnie znowy coś, jak nie urok to sraczka...

Pojawiła mi się wysypka na przedramieniu taka grudkowa swedzi czasem a czasem nie.. jak taka pokrzywka..
jeszcze małe krostki mam na przyśrodkowej części kolan .. miała któraś w ciazy jakąś wysypkę?
Oo u mnie podobnie jak nie urok to sraczka ale wysypki jeszcze nie miałam. Może sprobuj na początek balsam hipoalergiczny nawet taki dla bobasów.

Bobas z rana podsłuchany ❤ nie no powiem Wam że jeszcze 2 tyg temu to powiedziała bym ,że to zbędny wydatek , a teraz twierdze że najlepszy zakup na jaki mogłam wpaść . Ulga jest niesamowita i jak miło posłuchać dźwięku bicia serca ❤ Od razu powiem ,dla zastanawiajacych sie ze wzgl. na nadwage , też mam a działa i słychać super.

Dziś mam ambitne plany , oblecieć podwórko podkaszarka i powyrywać w okół krzaczków chwasty. Mąż wczoraj skosił a ja dziś musze dokończyć żeby było ładnie na majówkę 😊
I musze poszukać sukienkę na powtórke mojej córki / wesele shein ma taki wybór pięknych kiecek i udeże w ciążowe bo mają ladniejsze kroje 🙂 miłego dnia ❤
moje pytanie połączone z podziwem, masz na to sile? Jesteś superwoman!

Pojawiła mi się wysypka na przedramieniu taka grudkowa swedzi czasem a czasem nie.. jak taka pokrzywka..
jeszcze małe krostki mam na przyśrodkowej części kolan .. miała któraś w ciazy jakąś wysypkę?
Ja miałam właśnie pokrzywkę, czasami zaczerwienienia, czasami takie ślady jak po ugryzieniu komara. I trochę swędziało, kilka godzin, potem przestawało, znikało i pojawiało się w innym miejscu. Jakoś mi się tak koło 5 tygodnia pojawiła i trwała prawie półtora miesiąca. Na szczęście dość łagodne, tylko irytujące. Stosowałam trochę Dexeryl balsam do skóry suchej i atopowej, ale chyba po prostu samo mi przeszło.

Fajna ta pogoda w końcu zaczęła się robić. 😄
Ja od rana sprzątam, piorę i zaraz idę kosić trawę na ogrodzie. W domu mamy inwazje mrówek i co już niby uda się pozbyć, to za chwile na nowo. Muszę jakieś inne środki kupić.
Miłego weekendu. 🙂

Fajna ta pogoda w końcu zaczęła się robić. 😄
Ja od rana sprzątam, piorę i zaraz idę kosić trawę na ogrodzie. W domu mamy inwazje mrówek i co już niby uda się pozbyć, to za chwile na nowo. Muszę jakieś inne środki kupić.
Miłego weekendu. 🙂
Szukałam ostatnio środka na mrówki i pani mnie poinformowała, że wszystkie maja ta sama substancje, więc różnią się tylko firma, czy nazwa.🤦

reklama

U mnie jakiś czas temu na grzbiecie dłoni pojawiły się takie małe, swędzące krostki. Nic z tym nie robiłam, niczym nie smarowałam, starałam się nie drapać i przeszło samo.

Do góry