mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Całe szczęście już po wizycie. Wiek ciąży zgadza się z datą OM .
Moje szczęście ma 44 mm i serduszko pyka 165/minutę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całe szczęście już po wizycie. Wiek ciąży zgadza się z datą OM .
Bardzo mi przykro…Ja odchodzę z wątku listopadowych mam, ponieważ wczoraj poroniłam. Wczoraj byłby 8t4dc ale ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu po ostatniej wizycie gdzie słyszeliśmy pierwszy raz serduszko. Zaczęło bolec mnie na dniach podbrzusze z przerwami a przedwczoraj od rana ciągiem i dostałam drgawek. Pojechałam tydzień wcześniej niż planowana wizyta do swojej ginekolog prowadzącej i brak akcji serca dziecka. Posłuchałam swojej intuicji i gdybym tego nie zrobiła to nie wiem czy za tydzień nie zmagałabym się z sepsą. Mój apel jest taki abyście mamusie słuchały swojej intuicji i lepiej sprawdzić dwa razy niż czekać do wizyty jak was coś niepokoi. Życzę zdrówka i niech maluszki rosną oraz szczęśliwych rozwiązań. Tulę mocno
na niektóre rzeczy nie mamy wpływu… przykro mi z powodu Twojej straty Trzymaj sięCześć. Przyszło mi pożegnać się z Wami. Wczoraj krwawienie się rozkręciło, ból jak na okres i popołudniu niestety stało się najgorsze . Dziś udało mi się dostać do mojego gina i dzidziusia już nie było . Smutno, bo do tej pory miałam 4 zdrowe ciąże, bez komplikacji. A teraz to, i jak rozmawiałam z lekarzem to tłumaczył, że poronienia się zdarzają. I to niczyja wina , a na tym etapie nic nie dało sie zrobić i natura sama zadecydowała(że było samoistne bez zabiegu i farmakologii).
A Wam życzę samych zdrowych i spokojnych ciąż . Płci jakie chcecie rośnijcie zdrowo. Trzymam za Was kciuki.
do końca miesiąca czekamy, bo jeszcze przychodzą nowe osobyA wątek prywatny miał być???
pięknie!Całe szczęście już po wizycie. Wiek ciąży zgadza się z datą OM .
witamy!Cześć, nieśmiało się witam, lekarka nie obliczała mi jeszcze terminu porodu ale właśnie sprawdziłam i wychodzi jednak 30 listopad, obecnie jestem 6t6d
ja sobie w ogóle nie radze, jak w wieku nastoletnimDziewczyny jak radzicie sobie z cerą? Zaczęły mi wychodzić straszne syfki tak jak przed miesiączka z dnia na dzień jest ich coraz więcej … nie wiem co może pomóc bo wiele zabiegów podczas ciąży odpada … dziękuję za odpowiedzi miłego wieczorku
bardzo mi przykro wierzyłam, ze plamienie się skończy i wszystko będzie dobrzeCześć. Przyszło mi pożegnać się z Wami. Wczoraj krwawienie się rozkręciło, ból jak na okres i popołudniu niestety stało się najgorsze . Dziś udało mi się dostać do mojego gina i dzidziusia już nie było . Smutno, bo do tej pory miałam 4 zdrowe ciąże, bez komplikacji. A teraz to, i jak rozmawiałam z lekarzem to tłumaczył, że poronienia się zdarzają. I to niczyja wina , a na tym etapie nic nie dało sie zrobić i natura sama zadecydowała(że było samoistne bez zabiegu i farmakologii).
A Wam życzę samych zdrowych i spokojnych ciąż . Płci jakie chcecie rośnijcie zdrowo. Trzymam za Was kciuki.