Hope99
Fanka BB :)
To malutko. No to teraz napewno będzie więcej w takim tempie.Do 10 kg w każdej, a teraz czuje, ze będzie wiecej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To malutko. No to teraz napewno będzie więcej w takim tempie.Do 10 kg w każdej, a teraz czuje, ze będzie wiecej
I to mnie właśnie przerażaTo malutko. No to teraz napewno będzie więcej w takim tempie.
tez bym chciała tak wcześnie.. ja mam dopiero na 10 swoją wizytę za dwa tygHejka, ja właśnie jadę po pobraniu krwi do pracy. Zaczynam się denerwować przed jutrzejszą wizytą. Teraz będę cały dzień odświeżać czy są już wyniki
Ja na razie nie wchodzę. W poprzedniej przytyłam 20 i myślę, że tu będzie tak samo ale ja z natury ważę 40-41 kgCześć dziewczyny macie juz wagę na plusie? Ja juz przybralam 2,2 kg, a dzisiaj mam 9 (8+1 ) tc
A ile masz wzrostu?Ja na razie nie wchodzę. W poprzedniej przytyłam 20 i myślę, że tu będzie tak samo ale ja z natury ważę 40-41 kg
piątka, mam tak samo, od kilku dni żyję na samych owocach i lodach, jak widzę cokolwiek innego to nie mam na nic ochotyOgółem to dzisiaj mam apogeum braku apetytu, jak tylko pomyślę o czymś innym do jedzenia, jak owoce albo jogurt z owocami, to robi mi się pianka w ustach. Nie umiem tego wytłumaczyć, to nie są mdłości, tylko awersja do wszelkiego jedzenia.
Mam chęć jedynie na dietę owocową, nic mi nie smakuje.
ja właśnie tryskam energią, wieczorem jestem śpiąca i zasypiam koło 20, za to około 1-2 już pobudka i nie zasnę do kolejnego dnia do 20, sen mógłby dla mnie prawie nie istnieć a zawsze byłam okropnym śpiochemJa tez mam taki stan,ciągle musislsbym być podłączona do ładowarki Chciałabym tryskać energia ,ale się nie da...