G
guest-1679047664
Gość
Nie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widaćWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widaćWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Za ok 3 tygodnieWiecie może kiedy powinnam iść na usg tak żeby było już Widoczne serduszko?
Idź pod koniec 7. tygodnia/początek 8. Ja pierwsze wizyty mam 6+6 i 7+1 (wstępnie planuje iść na NFZ i prywatnie), tak mi lekarka doradziłaNie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widać
W poligrafii, totalnie martwy sezon, ceny drogie więc ludzie na razie nie inwestują, mi to zupełnie nie przeszkadza, lubię spokój i ciszęOjej, gdzie pracujesz?! ja tez pracuje w biurze ale u mnie do spokoju i ciszy to baaaardzo daleko planuję pracować do połowy kwietnia, od połowy do końca miesiąca wziąć urlop i już w maju iść na l4. Dziś rozmawiałam o tym z kierowniczką i uznałyśmy, ze to będzie najlepsze rozwiązanie
Koło 7-8 tydzieńNie chce pójść wcześniej i się martwić że czegoś nie widać
Witaj wśród nas podziwiam determinację i Twoja walkę, teraz musi być dobrze trzymam za Ciebie kciukiHej, może powinnam się przywitać bo podczytuję was od jakiegoś czasu...
Coś o mnie: za mną 8 poronień, to jest moja 9 ciąża.
Wczoraj beta 407mlU a dziś (4t+2) na USG maleńki pęcherzyk w macicy.
Przewidywany termin porodu to 19.11. Czy dotrwam do porodu tym razem to się okaże...
Trzymam kciuki żeby każda z was dotrwała do listopada w dwupaku.