reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Ja się inhaluję solą…

Tez tak mam, że nic mi się nie chce. Wszystko mnie denerwuje. Chciałabym mieć wszystko pięknie posprzątane, ale nie mam na to sił. Mam teraz tak, że tylko bym spała…

Też tak mam...do tego muszę ogarnąć w sobotę własną imprezę urodzinową 🙈nie mam pojęcia jak to ogarnę...

reklama
Ja się inhaluję solą…

Tez tak mam, że nic mi się nie chce. Wszystko mnie denerwuje. Chciałabym mieć wszystko pięknie posprzątane, ale nie mam na to sił. Mam teraz tak, że tylko bym spała…
Ja to samo…jestem tak senna, ze zasypiam w sekundę i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka 🤢😴

Ja mam dziś niestety bardzo podobnie, nie mam weny do pracy, nie chce mi się sprzątać, nawet śniadania nie chciało mi się zrobić ale z drugiej strony nie chce mi się nawet spać - po prostu bym sobie była i nic nie robiła. 🙃😂

To u mnie na razie na odwrót, mam mnóstwo sił, energii, mogłabym góry przenosić, budzę się od kilku dni o 4-5 rano wyspana i najchętniej bym coś robiła ale muszę leżeć żeby reszty domowników nie pobudzić :p

U mnie bardzo podobnie - nic mi się nie chce, sił i i weny brak. Najchętniej przeleżałabym cały dzień. Niedawno skończyliśmy remont mieszkania, więc pracy nadal sporo, a u nas albo chorobska, albo siły brak. Mam nadzieję, że do listopada się wyrobimy 😂

U mnie bardzo podobnie - nic mi się nie chce, sił i i weny brak. Najchętniej przeleżałabym cały dzień. Niedawno skończyliśmy remont mieszkania, więc pracy nadal sporo, a u nas albo chorobska, albo siły brak. Mam nadzieję, że do listopada się wyrobimy 😂
My mieliśmy zacząć budowę w tym roku, ale w zaistniałej sytuacji musimy to nieco przeciągnąć w czasie 😊

Mi od wczoraj tak niedobrze... Myślałam, że wczoraj to po prostu przez stres, ale dzisiaj już nie mam stresu, a nadal rzygać mi się chce... Nie wiem czy razem z serduszkiem nie otrzymałam mdłości 🤢😭

Hej dziewczyny, zazdroszczę tym, które z pracy mogą pisać.
Ja to się z telefonem muszę kryć, a i czasu nie mam za bardzo na pisanie.

Już mi się do pracy chodzić też nie chce, bo zostałam odsunięta od swojej normalnej roboty, która jest niebezpieczna dla ciąży😏. Jakie to siedzenie przed kompem jest nudne😭.

Życzę wszystkim dobrego samopoczucia.

Ja póki co żadnych mdłości- jedynie cycki bolą, trochę brzuch i sikam dosłownie co kilkanaście minut.
Nie umiem się doczekać piątku i wizyty.

reklama
Hej dziewczyny, zazdroszczę tym, które z pracy mogą pisać.
Ja to się z telefonem muszę kryć, a i czasu nie mam za bardzo na pisanie.

Już mi się do pracy chodzić też nie chce, bo zostałam odsunięta od swojej normalnej roboty, która jest niebezpieczna dla ciąży😏. Jakie to siedzenie przed kompem jest nudne😭.

Życzę wszystkim dobrego samopoczucia.

Ja póki co żadnych mdłości- jedynie cycki bolą, trochę brzuch i sikam dosłownie co kilkanaście minut.
Nie umiem się doczekać piątku i wizyty.
ja siedzę w biurze i nic nie robię, spokój cisza, zwykle cały dzień telefon i filmy na Netfixie, także narazie nie wybieram się na L4, w domu bym się bardziej zmęczyła, jakieś sprzątanie czy coś, a tu luzik 😆

Do góry