Owulacja
Fanka BB :)
Trzymam cały czas
Trzymaj kciuki w poniedziałek bo już sram pod siebie
Który to będzie tydzień ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam cały czas
Trzymaj kciuki w poniedziałek bo już sram pod siebie
No właśnie tez się zdziwiłam. Zawsze chodzę do medicoveru i spora cześć jest z ciekawymi informacjami jak „niewydolność jajników” itp. aż strach teraz pojsc do lekarza gdziekolwiek. Cud, ze nie ma „monitoringu cyklu” boje się tego krajuTych wizyt prywatnych to tam chyba nie powinno być.
Ja prowadziłam ciążę prywatnie, ale zdarzały się sytuacje, kiedy lekarz mnie przyjmował nagle. I za te nagłe nie płaciłam, ale były w ikp. Tych standardowych za które płaciłam nie mam.
Czyli prawdopodobnie lekarz te dla mnie darmowe rozliczył na NFZ (i prawidłowo).
4+2. Najgorsze jest to, ze nie czuję tej ciąży w ogóle i okrutnie mi to ryje bańkę No ale co mi pozostało jak tylko czekanieTrzymam cały czas
Który to będzie tydzień ciąży?
Co za cham!!Hej dziewczyny, witam się z Wami ze szpitala. Dzisiaj cały dzień wymiotowałam, nie byłam w stanie nic zjeść ani nawet łyka wody wziąć bo od razu wszystko oddawałam. I trafiłam na izbę przyjęć i na oddział pod kroplówki. Jestem zdołowana, przyszedł lekarz jakiś buc zrobił USG , pytam czy widać zarodek a on że widać zarodek 2mm ale nie nastawiać się na pozytywne zakończenie bo tętno słabe tylko 86 uderzeń na minutę. Powiedział że przy tętnie poniżej 120 trzeba nastawić się na najgorsze. Leżę i wyje z nerwów
No ale Ty byłaś w ciąży przed słynnym rejestrem ciąż i prawidłowo, że nie masz tych prywatnych.Tych wizyt prywatnych to tam chyba nie powinno być.
Ja prowadziłam ciążę prywatnie, ale zdarzały się sytuacje, kiedy lekarz mnie przyjmował nagle. I za te nagłe nie płaciłam, ale były w ikp. Tych standardowych za które płaciłam nie mam.
Czyli prawdopodobnie lekarz te dla mnie darmowe rozliczył na NFZ (i prawidłowo).