Hej Dziewczyny
Co tam u Was slychac? Trochę nam grupa zamilkła ostatnio
Jak tam Wasze samopoczucie i maleństwa ( w sumie już nie takie male
)
moja gwiazda w 31+2 miala 1800 g
wszystko u Nas dobrze, jest mniej wiecej w 50 centylu wiec sie cieszę, ze jest wszystko w normie.
Brzuch rośnie, już trochę kg mam do przodu, ale też nie mam zgagi wiec sobie jedzeniowo dogadzam
Jak tam wyprawki? Macie juz wszystko pozamawiane i poukładane? Mi jeszcze pare rzeczy zostało do zamówienia typu przewijak, ale ostatnio kupiliśmy komode i tę nakladke na nią pod przewijak wiec już do przodu. Ciuszki po malu piore, prasuje i ukladam. Już nawet wózek, fotelik, dostawke i baby hugu złożyliśmy.
Ktos ma z Was baby hugu z chicco? Dokupujecie do niego materacyk? Bo w zestawie taki dosyć miękki się wydaje.
Już nawet dostawka wylądowała w sypialni na przymiarkach. Musze powiedzieć ze kolorystycznie pięknie się prezentuje, ale muszę jakas pierwsza przzytulanke młodej dokupić. Macie cos do polecenia? Chciałabym zeby byla z naturalnych miaterialow. Jeszcze pewnie wyleci szafka nocna, ale tez gdzies pampersy i inne rzeczy bede musiala mieć pod ręka w nocy. Moze macie jakieś rozwiązanie do dostawki ?
W dzień będziemy sie przebierać w innym pokoju.