Dziękuję za odpowiedź,na Was zawsze można liczyć przepraszam że ciągle o coś pytam ale martwię się strasznieTak, ja. Ale nie aplikatorem, lepiej palcem. Ślady krwi mogą się zdarzyć, są tam bardzo ukrwione aktualnie miejsca, które łatwo podrażnić...
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Nie Ty jedna ;-)Dziękuję za odpowiedź,na Was zawsze można liczyć przepraszam że ciągle o coś pytam ale martwię się strasznie
Małgośka87
Aktywna w BB
Hejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Alexz89
Piersi nadal bolą i mdłości są. W ogóle czuję się taka wyzzuta z energiiHejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Madame JS
Nie miałam objawów i nie mam ;-)Hejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
agula301
Który masz tydzień ciąży? Objawy mogą ustępować i to nic nie musi wcale oznaczaćHejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Jeden dzień było tak, jakby objawy ustąpiły, nawet ból piersi zelżał. Mdłości jako takich nie miewam w ciążach.Hejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Niestety, następnego dnia wróciło i to z dokładką okropnych wzdęć, które od popołudnia do wieczora mi dokuczają bez względu na to, czy coś jem, czy nie.
Z tymi objawami jest tak, że pojawiają się i znikają.
Małgośka87
Aktywna w BB
7+3Który masz tydzień ciąży? Objawy mogą ustępować i to nic nie musi wcale oznaczać
Małgośka87
Aktywna w BB
No nic to czekam na powrót dolegliwości
reklama
Podziel się: