Hope99
Fanka BB :)
Nie przejmuj się, mnie też boli i to dosłownie ciągle, raz bardziej, raz mniej ale praktycznie ciągle.Ja wam zazdroszczę mnie brzuch boli codziennie prawie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się, mnie też boli i to dosłownie ciągle, raz bardziej, raz mniej ale praktycznie ciągle.Ja wam zazdroszczę mnie brzuch boli codziennie prawie ...
Mam to samo, po jakimkolwiek posiłku muszę rozpinać guzik w spodniach bo mi się brzuch przestaje w nich mieścić Niestety nie mam na to żadnego sposobuDziewczyny, od kilku dni dokuczają mi wzdęcia i gazy.
Po obiedzie to norma, że brzuch mam, jak balon i w sumie dość mi dokucza, bo boli.
Ma któraś sposób na to?
Nie wiem czy można brać espumisanCzyli goowniana sprawa .
No i temat nas nie ominie.
Robię kompletA robicie PAPPA od razu czy uzależnianie to od obrazu USG? ja słyszałam już kilka negatywnych opinii na temat tego badania że jest mało wiarygodne i zastanawiam się czy jest sens robić jesli na USG będzie ok
Ja również. Tu nie tylko można ocenić ryzyko wad, tak jak dziewczyny pisały wcześniej. Myślę, że warto zrobić to badanie. Ale każdy robi jak uważa.Robię komplet
U mnie nie ma innej opcji.A robicie PAPPA od razu czy uzależnianie to od obrazu USG? ja słyszałam już kilka negatywnych opinii na temat tego badania że jest mało wiarygodne i zastanawiam się czy jest sens robić jesli na USG będzie ok
Dziękujęw takim bądź razie czekam cierpliwie chcesz łatwo nie jest o cierpliwość w takiej sytuacjiMi też bóle brzucha już całkiem przeszłym ale na początku często tak mnie bolał jak na okres.
ja przy becie 13 tys nie miałam jeszcze zarodka, a właśnie wszędzie piszą że ok 10 tys już powinien być widoczny zarodek i byłam bardzo zestresowana że przy takiej becie nic, ale dwa dni później już był.
Dokładnie.Mam to samo, po jakimkolwiek posiłku muszę rozpinać guzik w spodniach bo mi się brzuch przestaje w nich mieścić Niestety nie mam na to żadnego sposobu