reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja też jestem na diecie bez bmk. Jest trudno, ale da się przyzwyczaić. Trzeba czytać wszystkie etykiety. Jak mam co do czegoś wątpliwości to nie jem 😅
Na fb jest taka grupka „Mama karmiąca na diecie eliminacyjnej”. Można znaleźć dużo porad i kojarzę, ze dziewczyny tez wstawiały jakie słodycze można dorwać w lidlu czy biedrze @Nat_Ra :)

I koniec niedzieli 😁
Było całkiem miło. Kubuś całkiem sporo dziś spał, choć w konsekwencji późno zasnął na noc (ale za to było spanko u mamy na rękach, czego dawno nie praktykowałam, i to było takie przyjemne!). Byliśmy też na spacerku. W ogóle chłopaczyna miał dobry humor a to zawsze plus 😄
Był też smaczny obiadek, a dziadek Kuby sprezentował nam bardzo fajne zdjęcie - przeróbkę jednej z najfajniejszych fotek Kubusia, uśmialiśmy się 😍 a ja powstrzymałam się od kupnego ciasta, żeby nie ryzykować tych białek mleka. Zjadłam wegańskie lody.

Wiec udana niedziela 😊

reklama
Do góry