reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Nie zgadzam się z tym .. w niczym smoczek nie przeszkadza... a przy noworodku z silnym odruchem ssania , mama i piersi mogą odpocząć.. a nie dziecko wisi na cycku i nie da sie odłożyć ... i przez to mama jest sfrustrowana i dziecko również..
Nasz starszy dostał smoczka po miesiącu i nie było żadnych problemów z karmieniem ;) a odruch ssania miał baaaardzo silny i non stop cyca chciał, nawet umyć bym się nie mogła...

Dzisń dobry :)
Ja wyspana, a jak tam Wy. Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć bóle .. ustały po 30 minutach. I mowię do mojego, wiesz co chyba nie jestem gotowa na poród 🤣😂. A moj jak zwykle żartowniś, to mówi, a to spoko zrezygnuj ;).
Dziś i jutro wychodzę na miasto szaleć, także musi jeszcze tam posiedzieć, bo mamuśka mimo, że grubasiunia idzie szaleć ;).

Ja mam potrzebę wyjścia gdzieś do ludzi, ale bez auta na wsi średnio mam możliwości 🤣 chciałam do Pierogarnia jechać do miasta autobusem, ale mąż zakazał, to grzecznie siedzę w domu. 😁😇 W sumie ma rację, to już 39tc, lepiej samej nie ruszać nigdzie na wyprawy żadne.
Może dziś zrobię farsz i jutro nalepie pierogów w domu 🤔

Ja mam potrzebę wyjścia gdzieś do ludzi, ale bez auta na wsi średnio mam możliwości 🤣 chciałam do Pierogarnia jechać do miasta autobusem, ale mąż zakazał, to grzecznie siedzę w domu. 😁😇 W sumie ma rację, to już 39tc, lepiej samej nie ruszać nigdzie na wyprawy żadne.
Może dziś zrobię farsz i jutro nalepie pierogów w domu 🤔
A nie mozesz autobusem do miastabi z mężem na pierogi? Wrocicie razem. 39 tydz niczemu nie przeszkadza.

Dzisń dobry :)
Ja wyspana, a jak tam Wy. Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć bóle .. ustały po 30 minutach. I mowię do mojego, wiesz co chyba nie jestem gotowa na poród 🤣😂. A moj jak zwykle żartowniś, to mówi, a to spoko zrezygnuj ;).
Dziś i jutro wychodzę na miasto szaleć, także musi jeszcze tam posiedzieć, bo mamuśka mimo, że grubasiunia idzie szaleć ;).
Zrezygnuj 🤣🤣

Ja w końcu się wyspałam, zresztą dopiero wstaje 😅🥰

Impreza czy zakupy? 😇😃

reklama
Zrezygnuj 🤣🤣

Ja w końcu się wyspałam, zresztą dopiero wstaje 😅🥰

Impreza czy zakupy? 😇😃
Dopiero wstajesz 😁😁😁... oj pamiętaj, że w pierwszej też sobie rano dośc dlugo spalam. Moze nie do 10, jednak tryb miałam wolniejszy koło 8- 9:00.
A potem pierwsze miesiące co 2-3 h cyc takze niewyspanie. Jak sie unormowało to podudki od 6:30 do 2 lat ...wiec musiałam sie przestawić, ale ja pracuję w domu więc po macierzynskim wiecznie niewyspana ;). A teraz gromadka do wyprawienia do szkoły i człowiek przez kolejne 2 lata się nie wyspi 🤣😂🤣😂🤣😂
Edit : dziś pogaduchy, jutro imprezka :)

Do góry