modesty
Fanka BB :)
Gratulacje przypomnisz imię?Przyszła na świat nasza córka
3.100 kg
55 cm
Nasza kochana słodka dama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje przypomnisz imię?Przyszła na świat nasza córka
3.100 kg
55 cm
Nasz starszy dostał smoczka po miesiącu i nie było żadnych problemów z karmieniem a odruch ssania miał baaaardzo silny i non stop cyca chciał, nawet umyć bym się nie mogła...Nie zgadzam się z tym .. w niczym smoczek nie przeszkadza... a przy noworodku z silnym odruchem ssania , mama i piersi mogą odpocząć.. a nie dziecko wisi na cycku i nie da sie odłożyć ... i przez to mama jest sfrustrowana i dziecko również..
Gratulacje dużo zdrowia dla Was super, że już jesteście razemPrzyszła na świat nasza córka
3.100 kg
55 cm
Gratulacje! Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla Was! I szybkiego powrotu do siłPrzyszła na świat nasza córka
3.100 kg
55 cm
A nie mozesz autobusem do miastabi z mężem na pierogi? Wrocicie razem. 39 tydz niczemu nie przeszkadza.Ja mam potrzebę wyjścia gdzieś do ludzi, ale bez auta na wsi średnio mam możliwości chciałam do Pierogarnia jechać do miasta autobusem, ale mąż zakazał, to grzecznie siedzę w domu. W sumie ma rację, to już 39tc, lepiej samej nie ruszać nigdzie na wyprawy żadne.
Może dziś zrobię farsz i jutro nalepie pierogów w domu
ZrezygnujDzisń dobry
Ja wyspana, a jak tam Wy. Wczoraj wieczorem zaczęłam mieć bóle .. ustały po 30 minutach. I mowię do mojego, wiesz co chyba nie jestem gotowa na poród . A moj jak zwykle żartowniś, to mówi, a to spoko zrezygnuj .
Dziś i jutro wychodzę na miasto szaleć, także musi jeszcze tam posiedzieć, bo mamuśka mimo, że grubasiunia idzie szaleć .
Gratulacje przypomnisz imię?
Dopiero wstajesz ... oj pamiętaj, że w pierwszej też sobie rano dośc dlugo spalam. Moze nie do 10, jednak tryb miałam wolniejszy koło 8- 9:00.Zrezygnuj
Ja w końcu się wyspałam, zresztą dopiero wstaje
Impreza czy zakupy?