Też mam otulacz jukki, ja akurat wybrałam z materiałem minky i też sobie chwalę dobry stosunek jakości do ceny@Nat_Ra ja też dlugo mialam ten dylemat, czy otulacz, czy zwykły kocyk, potem jak się w końcu zdecydowałam, wybrałam przepiękny i cholernie drogi otulacz z Makaszki (250 zł ). Pisalam wam, nie wiem czy pamiętacie, że mnie sklep (mamuszka.com) zwodzil, anulowali zamówienie i przez 1,5 msc. nie oddawali kasy. W końcu postraszyłam ich policją i łaskawie oddali ale do brzegu: ostatecznie zamowilam tańszy otulacz (zwany tam kocykiem) firmy Jukki, kosztował kolo 110 zł, przyszedł piękny, gruby, sprawia wrażenie porządnego. Polecam
reklama
Ale super, jak się czujesz? Stresik jest, czy podekscytowanie bardziej? Trzymamy kciuki, dawaj koniecznie znać po!Tak rano badania a popołudniu jak wszystko będzie ok to zrobią mi cięcie.
Nie ma sensu żebym jechała dzisiaj do szpitala. Badania zrobią ale jedna nocka dłużej spędzona w szpitalu.
G
guest-1693758626
Gość
Ale super, jak się czujesz? Stresik jest, czy podekscytowanie bardziej? Trzymamy kciuki, dawaj koniecznie znać po!
Dam dam
Podekscytowana jestem
Stresik ? Na razie aż tak się nie stresuje ale na pewno stres i do mnie przyjdzie
Na pewno chce żeby szczęśliwie się ta historia zakończyła
Justyna3210
Fanka BB :)
O kurczę, tak trochę z zaskoczenia Cię biorą ale może i lepiej. Mniej myślenia. I jeszcze zdążysz jakoś się przygotować do jutra, dać dyspozycje mężowi itp trzymam kciuki i czekam na radosne wieści jutro!Dam dam
Podekscytowana jestem
Stresik ? Na razie aż tak się nie stresuje ale na pewno stres i do mnie przyjdzie
Goodka
Moderator
To już jutro będziesz tuliła swoje szczęścieDam dam
Podekscytowana jestem
@Nat_Ra ja też dlugo mialam ten dylemat, czy otulacz, czy zwykły kocyk, potem jak się w końcu zdecydowałam, wybrałam przepiękny i cholernie drogi otulacz z Makaszki (250 zł ). Pisalam wam, nie wiem czy pamiętacie, że mnie sklep (mamuszka.com) zwodzil, anulowali zamówienie i przez 1,5 msc. nie oddawali kasy. W końcu postraszyłam ich policją i łaskawie oddali ale do brzegu: ostatecznie zamowilam tańszy otulacz (zwany tam kocykiem) firmy Jukki, kosztował kolo 110 zł, przyszedł piękny, gruby, sprawia wrażenie porządnego. Polecam
Uwielbiam Makaszke, ale sa strasznie drodzy mam dla starszego dziecka od nich bambusowa posciel z wypelnieniem. Jest super.
Justyna3210
Wow... Nie znałam tej firmy wcześniej, weszłam teraz na stronę zobaczyć, i faktycznie ceny mają jak dla mnie zaporowe, ale jakie mają piękne zdjęcia!Uwielbiam Makaszke, ale sa strasznie drodzy mam dla starszego dziecka od nich bambusowa posciel z wypelnieniem. Jest super.
maszak
Hehe ja też makaszkę kojarzę z fajnych fotek . Myślę, że rzeczy tez mają solidne.Wow... Nie znałam tej firmy wcześniej, weszłam teraz na stronę zobaczyć, i faktycznie ceny mają jak dla mnie zaporowe, ale jakie mają piękne zdjęcia!
modesty
No ja do piersi miałam dziecko przystawione przy kontakcie skóra do skrót na sali porodowej. Prosiłam polożna o pomoc ale potem czytałam że lepiej jak dziecko samo się "doczołga"Jak urodzicie i nie ma komplikacji to dostajecie maluszka z pępowiną jeszcze na brzuch i tak sobie leżycie. Potem przychodzi neonatolog badają malucha wycierają. Wwas w tym czasie ogląda ginekolog. Potem jedziecie na salę poporodową(po 2 h prysznic) i tam przystawiasz maluszka do piersi(bynajmniej tak u mnie było). Na dzień dobry jest to dość bolesne i musicie się nastawić niestety na ból. Dlatego trzeba miec krem na pękajace brodawki i polecam kompresy z multimum.
reklama
maszak