reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Siedzę w pracy i czytam te wasze odpowiedzi o jedzeniach u aż mi się makaronu zachciało a przed chwila zjadłam pojemnik truskawek 🤣🤣

Same dziewczyny a ja jeszcze nie wiem co to będzie, ale wcześniej mi mówili ze prawdopodobnie chłopak. Za dwa tygodnie mam usg tez się dowiem 🙂

reklama
Zgadzam się.
Każda z nas ma inną historie za sobą ale mimo wszystko warto zwolnić obroty 😉

My po wizycie. Wszystko dobrze ❤️❤️
Łożysko się podniosło szyjka też wysoko.
Wszystko pięknie i oby tak zostało ❤️❤️
Po raz kolejny maluch nie współpracował i nie mam pamiątkowego zdjęcia 😪

I chyba będziemy mieć dziewczynkę 😍❤️

Ale jeszcze spokojnie poczekamy na kolejną wizytę.
Raz miał być chłopiec dwa razy dziewczynka.

❤️❤️❤️
Cudne wieści 💖 cieszę się, że wszystko jest ok 🙂

Halo.
O jaki był dziś okropny dzień pod względem temperatury, nawet w cieniu nie dało się wysiedzieć. Właśnie wracamy z nad jeziorka :), dzieciaczki happy. Córcia wróciła przeszczęśliwa i mówiła, że było tak cudownie, że chce wracać. Jedynie pytała dlaczego tak dużo kobitek bez góry na plaży 🙈 było ;) .
Dziś zjadłam tyle czereśni 🙉 i bobu, że czekam na rewolucje ;).
@Józia89 to super wieści :).

Halo.
O jaki był dziś okropny dzień pod względem temperatury, nawet w cieniu nie dało się wysiedzieć. Właśnie wracamy z nad jeziorka :), dzieciaczki happy. Córcia wróciła przeszczęśliwa i mówiła, że było tak cudownie, że chce wracać. Jedynie pytała dlaczego tak dużo kobitek bez góry na plaży 🙈 było ;) .
Dziś zjadłam tyle czereśni 🙉 i bobu, że czekam na rewolucje ;).
@Józia89 to super wieści :).
Faktycznie pogoda straszna - gorąc cały dzień coś wieczór popadało ale nie wiele.

Zgadza się wieści cudowne ❤️❤️

Jedynie muszę brać żelazo hemoglobina spada mi co badania i pani doktor wypisała receptę.
Jak trzeba to trzeba.

A powiedzcie mi dziewczyny smarujecie czymś ciało? Tzw biust brzuch i biodra chodzi mi o rozstępy.
Wiadomo że to nie jest najważniejsze i prawda taka czy to czy któraś będzie miała rozstępy zależy od genów 🤪 jedne mają drugie nie mają.
U mnie na razie brak rozstępów ale pewnie z czasem gdy brzuch będzie rosół i będzie co raz większy to i pewnie pojawią się rozstępy.

I mam pytanie czy coś stosujecie ?
Ja trochę mam obawy bo naczytalam się i nasłuchałam że nie powinno się miziać brzuszka a wiadomo że przy kremach / maściach/ olejkach nie ma wyjścia.

Faktycznie pogoda straszna - gorąc cały dzień coś wieczór popadało ale nie wiele.

Zgadza się wieści cudowne ❤️❤️

Jedynie muszę brać żelazo hemoglobina spada mi co badania i pani doktor wypisała receptę.
Jak trzeba to trzeba.

A powiedzcie mi dziewczyny smarujecie czymś ciało? Tzw biust brzuch i biodra chodzi mi o rozstępy.
Wiadomo że to nie jest najważniejsze i prawda taka czy to czy któraś będzie miała rozstępy zależy od genów 🤪 jedne mają drugie nie mają.
U mnie na razie brak rozstępów ale pewnie z czasem gdy brzuch będzie rosół i będzie co raz większy to i pewnie pojawią się rozstępy.

I mam pytanie czy coś stosujecie ?
Ja trochę mam obawy bo naczytalam się i nasłuchałam że nie powinno się miziać brzuszka a wiadomo że przy kremach / maściach/ olejkach nie ma wyjścia.

W pierwszej ciazy smarowalam brzuch maselkiem z Palmers, a pozniej z rossmanna jakas oliwka dla mam. Smarowalam tylko brzuch i tam rozstepow nie mam. Za to mam troche na boczkach z tylu i na piersi, bo pdzy nawale ogromna sir zrobila 😅 takze jak juz smarowac to cale cialo

Z tej serii

Załączniki

• 0a4b7113-bac6-477d-bbd1-cc736bdc7b61.jpeg
    0a4b7113-bac6-477d-bbd1-cc736bdc7b61.jpeg
    32,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
W pierwszej ciazy smarowalam brzuch maselkiem z Palmers, a pozniej z rossmanna jakas oliwka dla mam. Smarowalam tylko brzuch i tam rozstepow nie mam. Za to mam troche na boczkach z tylu i na piersi, bo pdzy nawale ogromna sir zrobila 😅 takze jak juz smarowac to cale cialo
Zapisuje.
Pani doktor też parę produktów poleciła ale ja się boję tego miziania że przez to szybciej skróci mi się szyjka czy wywolam skurcze.

Do góry