Nulka90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadkuMam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadkuMam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiem
Ojejku. To tymbardziej trzymam kciuki za jutrzejsze usg. Oby wszystko było dobrze.W dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/
Głowa do gory. Wiele słyszałam takich historii od swoich znajomych ze na prenatalnych lub połówkowych jeden lekarz mówił że coś jest nie tak a drugi jednak twierdził że wszystko dobrze. Myśl pozytywnie!Mam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiem
W dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/
Trzymamy kciuki za dzisiejsze badanie daj znać czego się dowieszW dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/
Jak się podzielisz zupą to mogę prasować. Uwielbiam to robić. Nic tak nie relaksujeHejo dziewczynki
Dzieci ogarnięte. Jedno na wycieczce, druga na próbue przed galą, a będzie tam do 15.
Kalafiorowa nastawiona ... jeszcze jakby się samo wyprasowało to by cudownie było.
Trzymam kciuki za usg
Jak się podzielisz zupą to mogę prasować. Uwielbiam to robić. Nic tak nie relaksuje