reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Mam nadzieje ze jutro okaże się ze jednak wszystko dobrze z serduszkiem :(
Głowa do gory. Wiele słyszałam takich historii od swoich znajomych ze na prenatalnych lub połówkowych jeden lekarz mówił że coś jest nie tak a drugi jednak twierdził że wszystko dobrze. Myśl pozytywnie!

W dalszym ciągu coś jest nie tak z serduszkiem , lekarz mi w sumie nic konkretnego nie powiedział. Umówił mnie na jutro do innego lekarza który jest specjalista od wad serduszka . Strasznie się denerwuje :/
Trzymamy kciuki za dzisiejsze badanie 🤞🤞🤞❤️ daj znać czego się dowiesz 😘

Hejo dziewczynki :)
Dzieci ogarnięte. Jedno na wycieczce, druga na próbue przed galą, a będzie tam do 15.
Kalafiorowa nastawiona :)... jeszcze jakby się samo wyprasowało to by cudownie było.
Trzymam kciuki za usg

Hejo dziewczynki :)
Dzieci ogarnięte. Jedno na wycieczce, druga na próbue przed galą, a będzie tam do 15.
Kalafiorowa nastawiona :)... jeszcze jakby się samo wyprasowało to by cudownie było.
Trzymam kciuki za usg
Jak się podzielisz zupą to mogę prasować. Uwielbiam to robić. Nic tak nie relaksuje ❤️

Witam. Moja ginekolog powiedziała mi, że nie musieli mnie straszyć na konto wrastającego łożyska. Bo jeszcze nie wrosło i może nie wrosnąć. Posłała do genetyka, bo rodzić będę mając 35 lat, chociaż urodziny mam latem.
Natomiast genetyczka mnie tak nie męczyła, jak w drugim szpitalu na prenatalnych (nie mogli dokładnie zrobić USG, bo przeszkadzali łożysko, szram od CC i mój pełny pęcherz). Dziecko rozwija się prawidłowo, zrobili mi pappa (ryzyko 1:10000). I na 95% to chłopiec

reklama
Do góry