G
guest-1693758626
Gość
Pewnie praca z dziećmiAż mnie zaciekawiłaś co to za pracą
Bostonka raczej panuje wśród dzieciaków paskudna choroba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie praca z dziećmiAż mnie zaciekawiłaś co to za pracą
Ja do szczupłych nie należę więc jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to się raczej nie domyśli.wiesz mówią, że widać wczesniej, ale tak naprawdę to tez zależy od mieśni i tłuszczyku na brzuszku. A u Ciebie zgrabniutki brzusio. A Ty się tak nie stresuj, bo faktycznie stres wpływa na poziom cukru.
Pytam, bo przed pierwszą ciąża pracowałam w żłobku i też od razu poszłam na l4 bo balam się cytomegalii, dźwigania dzieci i ewentualnych kopniec w brzuch. Oj to była sielanka w porównaniu do własnego bobo.Pewnie praca z dziećmi
Bostonka raczej panuje wśród dzieciaków paskudna choroba.
Zgadza się.Pytam, bo przed pierwszą ciąża pracowałam w żłobku i też od razu poszłam na l4 bo balam się cytomegalii, dźwigania dzieci i ewentualnych kopniec w brzuch. Oj to była sielanka w porównaniu do własnego bobo.
Hej. Jeśli faktycznie maluszek się wiercił to jest to możliwe. Jednak to badanie powinno trwać ok 30 minut, więc powinien tak głowicą jezdzić by znaleźć. Trzymam kciuki za jutro i by się nie wiercił.Czesc, przychodzę z takim pytaniem, czy miała może któraś z Was taka sytuacje? Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych, dziecko się strasznie wierciło, serduszko było słychać ale lekarz nie mógł się go dopatrzeć. Dodam ze na wcześniejszych usg było widać i słychać serduszko. Co myślicie ? Lekarz kazał mi przyjść jutro ponownie żeby to sprawdzić
Nie jedz słodkiego przed badaniemCzesc, przychodzę z takim pytaniem, czy miała może któraś z Was taka sytuacje? Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych, dziecko się strasznie wierciło, serduszko było słychać ale lekarz nie mógł się go dopatrzeć. Dodam ze na wcześniejszych usg było widać i słychać serduszko. Co myślicie ? Lekarz kazał mi przyjść jutro ponownie żeby to sprawdzić