reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ten kod jest na Twoją korzyść - możesz iść na ławkę przed dom i kontrola nie może się przyczepic. Nie ma związku z zaleceniem polegiwania.
Tak, ale tu mi bardziej o pracodawcę chodzi bo powiedziałam to co przekazał mi lekarz a wystawił zwolnienie chodzące i pracodawca teraz sugeruje ze mi nic nie jest i to zwolnienie wzięłam żeby po prostu do pracy nie chodzić

reklama
Tak, ale tu mi bardziej o pracodawcę chodzi bo powiedziałam to co przekazał mi lekarz a wystawił zwolnienie chodzące i pracodawca teraz sugeruje ze mi nic nie jest i to zwolnienie wzięłam żeby po prostu do pracy nie chodzić
Totalnie się pracodawcą nie przejmuj i nie stresuj.Masz krwiaczka i musisz unikać syresujacych sytuacji i przeciążeń. Lekarz wie co robi, a z pracodawcami tak niestety jrest 😡.

Hej, szukałam na forum info o tyłozgięciu macicy i Was znalazłam. W którym tygodniu było widać serce? W 6+5 lekarka powiedziała że przez to tyłozgięcie nie widać... Kiedy iść znowu? 7+4?
Ja mam tylozgiecie i 6+4 było widać serce. Oczywiście dopochwowo. Bo z usg przez brzuch bywa problem nawet na późniejszym etapie bo macica jest za jelitami i nic nie widać. Podobno wraz z rozwojem ciąży powinna się prostować.

Ja mam tylozgiecie i 6+4 było widać serce. Oczywiście dopochwowo. Bo z usg przez brzuch bywa problem nawet na późniejszym etapie bo macica jest za jelitami i nic nie widać. Podobno wraz z rozwojem ciąży powinna się prostować.
Też USG dopochwowe, tylko ze to NFZ i czekam bo w tym tygodniu idę a kazała po dwóch tyg przyjsc

Witam ❤❤

Chciałabym się przedstawić 😀
Termin mam na 13 listopada 2022.
Wiadomo plus minus.
Chociaż miałam już sporo usg I każde wskazuje na 13 listopada.
Oby ta 13 była szczęśliwa ❤❤

Dzisiaj 14 tydzień plus 4 dni ❤

Przeczytałam parę stron wstecz i wychodzi na to że jest jakaś prywatna grupa ?
Nikt się tu już tak nie udziela?

Chyba się nie załapie.
Jestem od dawna bo gdzieś z rok czasu ale nie dawno zdecydowałam się pierwszy raz napisać.

reklama
Tak, dziewczyny założyły grupę prywatna i się zmyły stąd taka cisza

Brzmisz troszke z pretensją. Grupa została założona na naszą prośbę przez administratora. Była tutaj wielokrotnie prośba o zweryfikowanie czy jest się na liście nickow do grupy prywatnej. Jeśli ktoś siebie nie widział, to miał odezwać się do @Ika89.... i poprosić ja o dopisanie do listy. Jeśli jesteś zainteresowana dołączeniem do nas, to napisz do @Ika89…. Już Ci wcześniej o tym mówiłam. Nam ciężko pisać tak samo aktywnie na kilku wątkach, ale tutaj tez zaglądamy.

Do góry