Aleksandretta
Moderator
Szanowna pani ja na waszą grupę trafiłam przypadkiem i widząc że macie utworzoną grupę kobiet spodziewających się dziecka w listopadzie pomyślałam że fajnie będzie mieć wsparcie mam które nurtują te same problemy obawy.Nie wiedziałam jak dołączyć i widząc jak kobitka prosi wprost o dopisanie do grupy stwierdziłam że i ja tak napiszę .Nie było tematu twórzcie sobie swoją grupę jestem bardzo rozczarowana bo nie wiedziałam że tyle jadu może być przez zwykłe niepowiedzenie" dzień dobry",przepraszam że wogóle pisałam pozdrawiam życzę wszystkiego dobrego.
Jeśli to do mnie, bo nie wiem - przecież ja nie wyganiam z publicznego forum. Proszę tu jak najbardziej pisać. Przecież może Pani pisać tutaj, prawda? I oczywiście każda z nas dołączając tutaj powiedziała „dzień dobry” i napisała kilka slow o sobie.
My rozmawiamy o forum prywatnym, na którym będą dziewczyny ktore sie już dobrze znają z tego watku. Tam z przyczyn bezpieczeństwa nie wpuścimy osób, ktore trafiły do nas dziś. Proszę to zrozumieć i uszanować.