reklama
Powodzenia na wizycie i daj znać jak tam poszło ja dziś 11+2 i też brak objawów, także obawa jest że coś nie tak, a wizyta dopiero 29Ja za 3h wizytuję po 4tygodniach przerwy, dziś 11+6, obawy są przy zerowych objawach… tylko brzuszek zaokrąglony
Ktoś jeszcze wizytuje?
Baterie mi się wyczerpały w wadze, nie kupiłam nowych i żyje spokojnie w tamtym tyg zważyłam się u teściów i nic się nie zmieniło, ale teraz może być inaczej bo zajadam mdłości i biustonoszy muszę nowych poszukaćOd początku ciąży przytyłam 4kg…, wesprzyjcie
O 14 miałam z dzieckiem wszytsko okKiedy masz?
Załączniki
Tak jaDziewczyny czy któraś z Was jadła pieczony camembert? Tak za mną ostatnio chodzi ze szok.
Goodka
Moderator
Jejuuuuu jakie śliczne maleństwoO 14 miałam z dzieckiem wszytsko ok
Super, że wszystko Ok
Goodka
Moderator
Ja też mam już trochę widoczny brzuszek, a to moja pierwsza ciąża U mnie 11+2A odnośnie brzuszka mam już taki jak miałam w poprzedniej ciąży w 4 miesiącu a teraz mam 11+4
reklama
PasiastyOgon
Moderator
W drugą ciążę zaszłam jak starszy miał 18 miesięcy, cyca miał 2 razy w dzień i noc.Ja też tak robię bo chce się w końcu poczuć lepiej, dzisiaj moje prawie 6 letnie dziecię dało mi się wyleżeć w łóżku, aż w szoku jestem tak sobie pomyślałam, że chciałabym żeby już było po wszystkim, myślałam że może za 3 lata kolejne ale jakoś nie jestem stworzona do chodzenia w ciąży i chyba już nie dam rady tego przechodzić.
Dziewczyny jak wy karmiac piersią tak szybko zaszłyście w ciążę, ile mają wasze pociechy?
Teraz w trzecią zaszłam jak młoda miała 11 miesięcy, za dnia 2-3 razy + w nocy.