I tak przez całą ciąże? Czy tylko początek?Jestem tak samo jak ty i tylko ból piersi. To moja druga ciąża i w pierwszej też zero objawów.
reklama
Oo to trzeba mieć chyba predyspozycje, żeby się przez tyle ciąż dobrze czuć. Ale to super ma aż tak źle?Mam koleżankę w czwartej ciąży i zawsze czuła się dobrze, namówiła mnie a teraz cierpię, też myślałam że za drugim razem będzie lepiej...
Jeszcze nie zdążyłam zwymiotowac, ale rano było blisko i mam nadzieję że tak zostanie. Mam ochotę tylko leżeć w łóżku. Nie chce mi się nic jeść, a jak nie jem to mi bardziej niedobrze. Chyba u mnie największy problem jest natury psychicznej, bo boję się, że zrobię jakąś akcje przy uczniach, do łazienki w szkole nie dolecisz..Oo to trzeba mieć chyba predyspozycje, żeby się przez tyle ciąż dobrze czuć. Ale to super ma aż tak źle?
Aleksandretta
Moderator
Żegnam się dziewczyny serduszko przestało bić poroniłam
Bardzo mi przykro…
maszak
Fanka BB :)
To wszystko zależy od organizmu. Niby mówią każda ciąża inna, a u mnie kolejna i dokładnie taka sama. Czyli senność, ból piersi, ktory już zniknął i siusianie.Mam koleżankę w czwartej ciąży i zawsze czuła się dobrze, namówiła mnie a teraz cierpię, też myślałam że za drugim razem będzie lepiej...
@Kaasiek_96 no cudności.
@modesty napisałam najbardziej wiarygodny, ale jak ustalają z om to zawsze liczą 28 dni .. ja miałam cykle 30 -31 dni i nigdy nie liczyli na podstawie tego. No i na początku może patrzą że ciąża młodsza i nie pokrywa się z om... poźniej dzieciątko rośnie i po skonczońym 36 jest donoszone. Czasem się zdarza, że kobiety rodzą dokladbue z terminu z om, a czasem wczesniej lub później jednak tyle czynników na to wplywa, że to jedna wielka niewiadoma.
@Goodka tak dopochwowa lepiej się wchłania i można palcem . Ja w poprzedniej miałam i tak jak przytulanka pisze wywołuje dyskomfort..
@Nowa103 ja mam femibion1
maszak
Tulam mocno... bardzo mi przykro.Żegnam się dziewczyny serduszko przestało bić poroniłam
Justyna3210
Bardzo mi przykro życzę ci teraz dużo siły. Będzie dobrze, za jakiś czas wszystko się ułożyŻegnam się dziewczyny serduszko przestało bić poroniłam
Sherlook
Przykro mi bardzoŻegnam się dziewczyny serduszko przestało bić poroniłam
reklama
Bardzo mi przykro trzymaj się!Żegnam się dziewczyny serduszko przestało bić poroniłam