Też sie tym trochę stresuję ale lepiej wiedzieć i być pod odpowiednią kontrolą powodzeniaO kurcze pewnie u mnie będzie to samo
reklama
Effa89
Fanka BB :)
współczuje biedaczkoDziewczyny, ledwo żyję... wymiotuję dzisiaj wszystko co udało mi się jakoś w siebie wcisnąć. Dramat
Czytam Was, ale nie mam siły nawet nic odpisywać
Effa89
co to za shoty?A próbowałaś shotów z imbirem? U mnie działają cuda.. ah i migdały ale to już nie zawsze
maszak
Witajcie
mam termin na prenatalne 9.05 i idę do tego sanego lekarza co z wcześniejszym . Bardzo się ciesze, bo on wszystko wnikliwie ogląda i do tego komentuje.
@Madame83 kochana trzymam za Ciebie kciuki.mysisz zaufać lekarzom bo my się nie znamy aż tak. Ale prawda jest tak, że cierpisz i musisz zadbać o siebie i dzieciątko. Nie Ty pierwsza mialabyś zabieg. Wierze, że wszystko będzie dobrze.
@Ainais bardzo się ciesze, że jest ok . Trzynam kciuki za wizytę.
@PasiastyOgon u Ciebie to raczej brzmi jak rota ... bo nawet przy wodzie Ci niedibrze bidaku. Oby szybko przeszło
@Kaasiek_96 naprawde nie sugerujcie się usg, to wszystko zależy od pomiarów jaki tydzień wychodzi. Ostatnia om i z niej termin jest właściwy. A w apce od miesiączki liczy Wam z Waszego dnia cyklu, lekarz zakłada, że cykl ma 28 dni stad też różnie pokazuje.
@Sherlook @Justyna3210 z każdym dniem ciąża jest starsza więc i objawy mniejsze.
@mart_88 no niestety krzywa przed Tobą.. ja też idę albo jutro albo w poniedziałek
mam termin na prenatalne 9.05 i idę do tego sanego lekarza co z wcześniejszym . Bardzo się ciesze, bo on wszystko wnikliwie ogląda i do tego komentuje.
@Madame83 kochana trzymam za Ciebie kciuki.mysisz zaufać lekarzom bo my się nie znamy aż tak. Ale prawda jest tak, że cierpisz i musisz zadbać o siebie i dzieciątko. Nie Ty pierwsza mialabyś zabieg. Wierze, że wszystko będzie dobrze.
@Ainais bardzo się ciesze, że jest ok . Trzynam kciuki za wizytę.
@PasiastyOgon u Ciebie to raczej brzmi jak rota ... bo nawet przy wodzie Ci niedibrze bidaku. Oby szybko przeszło
@Kaasiek_96 naprawde nie sugerujcie się usg, to wszystko zależy od pomiarów jaki tydzień wychodzi. Ostatnia om i z niej termin jest właściwy. A w apce od miesiączki liczy Wam z Waszego dnia cyklu, lekarz zakłada, że cykl ma 28 dni stad też różnie pokazuje.
@Sherlook @Justyna3210 z każdym dniem ciąża jest starsza więc i objawy mniejsze.
@mart_88 no niestety krzywa przed Tobą.. ja też idę albo jutro albo w poniedziałek
MissCe
co to za shoty?
PasiastyOgon
Moderator
Justyna3210
Jestem już po wizycie, póki co wszystko w porządku. Bąbel ma 1,82cm, serduszko szybko mu bije, mózg jest, płyny mózgowo rdzeniowe w porządku. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy założymy kartę ciąży, lekarz mówi że zakłada jak ma 100% pewności że się dobrze rozwija, a ja poroniłam ostatnio w tych okolicach 8 tygodnia więc zaczekamy. Niby się cieszę ale dalej się boje babie nie dogodzisz
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgonilo
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgonilo
M
Myszaaaa
Gość
Gratulacje.
Piękny widok Ja mojego malucha zobaczę we wtorek. Termin mamy ten samJestem już po wizycie, póki co wszystko w porządku. Bąbel ma 1,82cm, serduszko szybko mu bije, mózg jest, płyny mózgowo rdzeniowe w porządku. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i wtedy założymy kartę ciąży, lekarz mówi że zakłada jak ma 100% pewności że się dobrze rozwija, a ja poroniłam ostatnio w tych okolicach 8 tygodnia więc zaczekamy. Niby się cieszę ale dalej się boje babie nie dogodzisz
Termin z USG zrównał się z tym z miesiączki, więc to chyba dobrze, bobo nadgonilo Zobacz załącznik 1387504
reklama
Aleksandretta
Moderator
@maszak Sama juz nie wiem czy to spóźniony rotawirus od młodej, który teraz dołożył swoje do mdłości, które miałam czy to jednak tak nasilone ciążowe... po łyku herbaty zwróciłam wszystko, co miałam w żołądku. Nawet nie wiedziałam, ze tam tyle wody było
Moim zdaniem to jakiś wirus a nie ciazowe przypadłości…