reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja mam wizytę w piątek za tydzień i też już się stresuję. Po pierwsze piersi nie bolą nic!! Zero! Po drugie ten ból brzucha dziś, po trzecie biegunka (oczywiście Google pisze objaw poronienia) i mam o 5 dni młodszy zarodek po in vitro, więc ogólnie nie za ciekawie🙈
Umiem sobie wyobrazić co czujesz, serio 🙈 mnie też martwią słabsze objawy. Eh, zobaczymy... Co ma być to będzie... Ale co się nastresujemy to nasze...

Ja mam wizytę we wtorek i na samą myśl się trzęsę ze strachu :(
rozumiem Cię, też się wczoraj stresowałam bardzo... trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, może spróbuj zająć czymś myśli? Ja całą poprzednią ciążę oglądałam głupoty na tik toku/playerze/netflixie żeby nie myśleć za dużo 😅

Ja już po wizycie.
Dzidzia rośnie zdrowo, serduszko bije jak dzwon 😍
Mam kartę ciąży i tam termin na 14.11 (wg OM im tak wyszło, a mi wyszło 15.11, więc nie wiem o co chodzi 🤔)
Martwi mnie tylko to, że lekarzowi wyszło dzisiaj 8+1, mi do tej pory z OM wychodziło 8+2, a z terminu porodu od położnej wyszło 8+3, więc coś dziwnego się zadziało 🙈
No i skierowanie dostałam tylko na podstawowe badania, a na toxo i różyczkę nie, a jak zapytałam lekarza o te badania, to powiedział, że takie robi się je później.
Krwiak który miałam prawie się wchłonął, luteinę mam jeszcze tylko na 6 dni i powiedział, żeby już jej nie brać, wiec zostaje tylko na acardzie i witaminach.
Nie martw się, u mnie wg dwóch aplikacji jest różnica jednego dnia. Lekarzowi wyszedł jeszcze inny termin - 15.11 😀 duzo zdrówka 💪

reklama
Nie martw się, u mnie wg dwóch aplikacji jest różnica jednego dnia. Lekarzowi wyszedł jeszcze inny termin😉 duzo zdrówka 💪
Też tak mam, dwie aplikacje i jest dzień różnicy. I jak byłam na izbie przyjęć to też był dzień do przodu według OM. Ja nie wiem jak oni to liczą że każdemu co innego wychodzi 😅

Do góry