reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja zanim zostałam mamą marzyły mi się bliźnięta ;), ale potem jak moja sąsiadka urodziła 2 chłopców i miała 2latka w domu stwierdziłam, że jedno malenstwo w brzuszku jest ok.
Na naszym forum kilka podejrzen bliźniaczej jest, ale chyba jeszcze zadna potwierdzona.
Super 😁 w takim razie czekamy na wieści 😊

reklama
Dziewczyny ja to jestem zacofana i to konkretnie 🤣 w poprzednich ciążach jak wiecie 17 i 11 lat temu nie robiłam prenatalnych a już jakieś papaa czy nifty jak nawet nie wiem co to jest 🙈 muszę poczytać bo tak piszecie tutaj o tym, za aż mi głupio bo nie mam pojęcia o co chodzi w tych badaniach a mam w czerwcu 39 lat wiec chyba przydałoby się coś z tego zrobić 😊
Oj nie jesteś zacofana tylko bardzo dużo się zmieniło..ja pierwszy raz rodziłam 12 lat temu i porównując to dużo się zmieniło. Pappa masz za darmo, 2 genetyczne też.. teraz czytam u dziewczyn o nifty i sanco..

Ostatnia edycja:
Nifty i Sanco są niestety pełnopłatne. To dość drogie badania. Ale bardzo dokładne i nieinwazyjne - to ich zaleta. Nifty chyba jest obszerniejsze, ale laboratorium jest jeśli się nie mylę, poza granicami, chyba w Hong Kongu? Natomiast Sanco wykonują polskie laboratoria, stad na wynik czeka się nieco krócej (ok. 6 dni roboczych). W internecie można znaleźć porównanie tych dwóch badań.

reklama
Do góry