M
Myszaaaa
Gość
Nie. Na pewno nie. Ja z jednym nie wiem jak sobie sama poradzęNo to teraz jechać jedno po drugim hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Na pewno nie. Ja z jednym nie wiem jak sobie sama poradzęNo to teraz jechać jedno po drugim hehe
Moja kolezanka swoje pierwsze dziecko urodzila majac 31 lat. Teraz rodzi drugie w padzierniku i ma 33l. w tym roku. teraz pierworódki są coraz starsze.Dlatego ja teraz tez się obawiam, ze dziecko może być chore- ze względu na mój wiek.
A to się zgadza. ja poprzestanę na jednym - mam nadzieje ze zdrowe będzieMoja kolezanka swoje pierwsze dziecko urodzila majac 31 lat. Teraz rodzi drugie w padzierniku i ma 33l. w tym roku. teraz pierworódki są coraz starsze.
Mnie mama urodziła w wieku 45 lat. A wtedy kobiety rodziły bardzo wcześnie.Ty będziesz mieć trzecie, ja pierwsze... Podobno pierworódki są coraz starsze, ale jak mi gin nakładl mi do głowy to też się martwię
Chciałabym liczylam na jakiś pakiet 2w1 teraz, bo pękły dwa pęcherzyki, ale lipa, jedno. Trzeba się będzie szybko wziąć do pracyNo to teraz jechać jedno po drugim hehe
To faktycznie późno, a jesteś jedynaczką? Mnie mama urodziła jak była w moim wieku, 32, ale mam starsza siostrę.Mnie mama urodziła w wieku 45 lat. A wtedy kobiety rodziły bardzo wcześnie.
To wesoła gromadkaCo Wy tu piszecie, dziewczyny! Ja w tym roku 39 i to moje trzecie starsze 13 i 11 będą miały jak kolejne przyjdzie na świat.