reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

A ja wracam z izby przyjęć, zaczęłam plamić i już się bałam,że kolejne poronienie.... Okazało się, że plamienie jest z szyjki i chyba mam polip 😵‍💫 dali mi duphaston i nakazali oszczędzający tryb życia i kontrola za 7 dni... Na pocieszenie dzidzia podskakiwała na usg i ma się świetnie ... Matk
Hej. Na razie podobnie jak w 1 ciazy. Bezobjawowo. Oprócz braku miesiączki- nie mam mdłości zawrotów głowy. Nic. Zachcianek tez nie miałam żadnych.
Ja tylko przez kilka dni czułam tkliwe piersi i zrobiły się pełniejsze. Codziennie boli mnie głowa ale nie wiem czy przez hormony czy to ta pogoda tak działa na mnie. Tak poza tym czuje się bardzo dobrze.

reklama
A ja wracam z izby przyjęć, zaczęłam plamić i już się bałam,że kolejne poronienie.... Okazało się, że plamienie jest z szyjki i chyba mam polip 😵‍💫 dali mi duphaston i nakazali oszczędzający tryb życia i kontrola za 7 dni... Na pocieszenie dzidzia podskakiwała na usg i ma się świetnie ... Matko, ale się wystraszyłam....
O kurcze, faktycznie najadlas się strachu 😱 słuchaj teraz lekarza i dużo odpoczywaj, będzie dobrze!🤞💪

reklama
Do góry