reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Czy piersi codziennie was bolały na początku ? I były pełne ? Bo ja miałam bolące tak 4 dni i faktycznie trochę pełniejsze się zrobiły ale teraz mam wrażenie ze nic z nimi się nie dzieje
Mnie biały dobry ponad tydzień, jak nawet nie dwa, a od dwóch dni przestały i jestem na etapie panikowania 🤣 ale razniej mi, że też tak masz ❤️ co chwila się po cyckach macam żeby sprawdzić czy znowu je "czuje", aż się kolega z biurka obok dziwnie patrzy 🤣

reklama
Mnie biały dobry ponad tydzień, jak nawet nie dwa, a od dwóch dni przestały i jestem na etapie panikowania 🤣 ale razniej mi, że też tak masz ❤️ co chwila się po cyckach macam żeby sprawdzić czy znowu je "czuje", aż się kolega z biurka obok dziwnie patrzy 🤣
Swoją drogą mnie też od dwóch dni bolą mniej, bo wcześniej to były meeeeega bolesne i bardzo nabrzmiałe, ale na razie jakoś nie panikuje 🙂

@Marcia 1983 ja też w 4 i też najmniej czuję, że w ciąży jestem 🙉. Ale jestem senna, delikatnie bolą mnie piersi, a tez tak miałam ze z tydzien mnie nie bolały. No i mam czasem zawroty i zapach ryb 🤢.
@Goodka wydzielina w ciąży to normalne bo macica się wyściela(tak mi przy pierwszej ciązy mówiła ginekolog) i raczej mokrawo jest dośc długo ;).
@kas1815 cukrzycę miałam tylko w 3 ciąży i radziłam sobie bardzo dobrze. Nauczyłam się systematycznie jeść, zdrowo i wszystko było dobrze. Czasem jest tak że na czczo jest wysoki cukier i ja tak miałam, bo musiałam jesć posiłek o 23:00, a ja już wtedy spałam 🙈
@mikasia6 bo piersi najbardziej bolą na początku potem już są mniej bolesne lub wcale. Potem dopiero przy karmieniu i nawale 🤪

U mnie po wizycie w porządku :) widziałam pulsujące serduszko. Ciąża jest młodsza, ale o tym już Wam pisałam ;)
Z tego usg termin na 23.11 ale zobaczymy jeszcze za 3 tygodnie na kolejnej wizycie. Na razie to takie maleństwo 0.5cm, że nawet milimetr robi różnicę :) taka śmieszna mała krewetka 😅
U mnie jest dużo mlecznego śluzu a o piersiach ciężko mi coś powiedzieć, bo mam synka 8 miesięcy i nadal kp (może bardziej odczuwam mrowienie i mam uczucie napięcia). Mój doktorek radzi bym odstawiła do 20 t.c bo mogą występować skurcze macicy, w efekcie poród przedwczesny itd. No ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie..
Jednak kp to wygoda.. żarcie zawsze ciepłe i pod ręką :)
Screenshot_20220401-103729_Gallery.jpg

reklama
Do góry