reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
Z OM też 15.11, ale na ostatnim USG pokazało się termin 18.11. chyba osiwieje przez ten kolejny tydzieńJa na początku roku załapałam biochemiczną, więc pewnie dlatego teraz panikuje bardziej. Na samym początku ciąży złapałam tez więc na wizytę u lekarza w 6+2 szlam z sercem na dłoni (dobrze ze mi wtedy ciśnienia nie mierzyli, bo nie wiem czy by skali wystarczyło ) ale jak się dowiedziałam, że jest serduszko to wszystko ze mnie zeszło. Co prawda została torbiel na jajniku i krwiak, ale w porównaniu z pęcherzykiem był mniejszy więc trzymam kciuki żeby na kolejnej wizycie już go nie było
Od wczoraj pobolewa mnie brzuch, ale wmawiam sobie, że wszystko się tam rozciąga
Mam luteinę i nospę (w razie potrzeby) więc staram się nie panikować.
A u Ciebie na kiedy termin? U mnie wg OM 15.11, ale na ostatnim USG wyprzedziliśmy termin o 1 dzień więc możliwe, że będzie 14.11
U mnie są podane inne jednostki..Jakie macie na wynikach badań normy glukozy? U mnie niby od 3,9 mmol jest ok a ja mam 3,38... przestraszyłam się trochę ale gdzieś w internecie widzę że wciazy od 3,30 jest ok i już sama nie wiem.
85.5 mg/dl przy normie 70-99
Ja na 13O której masz? Ja na 11
Ja mam zawroty głowy, mdłości codziennie wymiotowałam raz... (8+1)A chcialam was o coś wczoraj zapytać - macie zawroty głowy? Wczoraj rano i wieczorem kręciło mi się w głowie, rano nawet mocno... I nie wiem czy to w miarę normalne czy powód do niepokoju To tak raczej w duecie z mdłościami szło (bez wymiotów).
Hej,
Ja wczoraj miałam wizytę. Pięknie bije serduszko Wg USG ciąża ma 6 tygodni 3 dni. Jest tydzień młodsza niż z OM. Lekarz mówi że wszystko jest w porządku, po prostu coś się w cyklu poprzesuwało.
Jestem po pierwszych badaniach krwi i moczu. Teraz przede mną pakiet badań na HIV, toxo, różyczkę i inne. Następna wizyta po świętach.
P.s. wczoraj po wizycie troszkę plamiłam, mam nadzieję że to tylko jakieś naczynko. Czy któraś z Was miała taką sytuację?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wracam do pracy
Ja wczoraj miałam wizytę. Pięknie bije serduszko Wg USG ciąża ma 6 tygodni 3 dni. Jest tydzień młodsza niż z OM. Lekarz mówi że wszystko jest w porządku, po prostu coś się w cyklu poprzesuwało.
Jestem po pierwszych badaniach krwi i moczu. Teraz przede mną pakiet badań na HIV, toxo, różyczkę i inne. Następna wizyta po świętach.
P.s. wczoraj po wizycie troszkę plamiłam, mam nadzieję że to tylko jakieś naczynko. Czy któraś z Was miała taką sytuację?
modesty
Fanka BB :)
Ja mialam ale nie w ciąży. Czasem ginekolog może coś naruszyć.Hej,
reklama