reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja podejrzewam że jest po 7 tyg ale się okaże na usg. Jeszcze nie widziałam serduszka. Mój Jaś za to non stop na piersi, a teraz w chorobie to nawet niezbyt chce próbować innego jedzenia. No i bardzo przytulasny, dużo noszę na ten moment...
Moja też non stop noszenie, podnoszenie itd.....

reklama
Ja mam mdłości okazjonalnie i dziś od zjedzenia bułeczki jest właśnie taka okazja 😅 ale tylko mdli na szczęście, bez żadnych akcji. Pół biedy, bo w pracy siedzę....

Mi jest niedobrze non stop. Jak byłam w ciąży z chłopcami to tylko rano mi było niedobrze, a teraz co chwilę. Nawet wieczorem spać nie mogę bo mi niedobrze 🙉 mimo, że trzecia ciąża, to jest dla mnie nowość. Ciekawe ile to potrwa..
To może jednak będzie dziewczynka. Jak czujesz się inaczej niż w poprzednich.
Choć chyba nie jest to wyznacznik, bo ja w każdej czułam się identycznie.
@Justyna3210 to dobrze, że bez wymiotów.

Mój maly wstał o 6, ale niestety musiałam się jeszcze położyć 🙈. Tatuś się stworkiem zajął. Ostatnio nie mam sił, a tyle pracy 🙉. Ale nie przeskoczę tego jak się oczy same zamykają. A mam pytanko? Pijecie kawe?
@FiMi to trzymam kciuki za różowe
@Mammisia a faktycznie pisałaś, ale moja głowa teraz nie pracuje zbyt dobrze. A to faktycznie masz ciekawie na codzień. To masz podobną różnicę jak @PasiastyOgon fajna taka różnica. Dzieciaczki super się będą chować razem ❤

Ja dwie ciąże męczyłam się z mdłościami, w pierwszej tak od ok 9 do 14, a w drugiej całymi dniami jakbym była na kacu gigancie i tak do 12 tyg nie było zmiłuj. Teraz powoli się rozkręca, dzis totalnie brak sił, a młody komandos wspina się wszędzie 😉🙈. Wstał o 5 jak codzień ale marudkuje coś i ciąga mnie za koszulkę że chce cycucha. Siły przybywajcie 🙏🙂🙃

Dziewczyny pytanie czy tylko ja nie mam praktycznie żadnych objawów ciąży ? To moja druga ciąża i w tej wogole nie czuje objawów 🙂
kurde u mnie też jakby spokój... myślę że u mnie jeszcze będzie czas na objawy bo dziś dopiero 6+0. Jedynie piersi mam pełniejsze i pobolewają, a ja jeszcze karmie starszaka 😒

Ja dwie ciąże męczyłam się z mdłościami, w pierwszej tak od ok 9 do 14, a w drugiej całymi dniami jakbym była na kacu gigancie i tak do 12 tyg nie było zmiłuj. Teraz powoli się rozkręca, dzis totalnie brak sił, a młody komandos wspina się wszędzie 😉🙈. Wstał o 5 jak codzień ale marudkuje coś i ciąga mnie za koszulkę że chce cycucha. Siły przybywajcie 🙏🙂🙃
Oj biedaku. A to starszy szuka cyca? Oj znam to wspinanie się ... mój też jest wszędzie. Zdejmuje , mowie nie to się łobuz śmieje, bierze krzesełko dosuwa do mebli i już jest na nich 🙈. A jesli chodzi o cycka to mój w grudniu odstawiony, a od 2 tygodni grzebie mi w piersiach, a mnie tak to boli :/.

reklama
Mój maly wstał o 6, ale niestety musiałam się jeszcze położyć 🙈. Tatuś się stworkiem zajął. Ostatnio nie mam sił, a tyle pracy 🙉. Ale nie przeskoczę tego jak się oczy same zamykają. A mam pytanko? Pijecie kawe?
@FiMi to trzymam kciuki za różowe
@Mammisia a faktycznie pisałaś, ale moja głowa teraz nie pracuje zbyt dobrze. A to faktycznie masz ciekawie na codzień. To masz podobną różnicę jak @PasiastyOgon fajna taka różnica. Dzieciaczki super się będą chować razem ❤
Ja piję kawę, nie dałabym rady bez 🙄, chyba bym siedziała jak zombie w pracy ...🙃

Do góry