Goodka
Moderator
Ja 6.11A zrobimy taka rozpiskę mam z datą porodu??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 6.11A zrobimy taka rozpiskę mam z datą porodu??
Ja to chyba mimo najwczesniejszej om będę mieć trochę późniejszy termin. Mega długi cykl się trafił. Będę się trzymać terminu z usg które mam za 1,5 tygodniaA zrobimy taka rozpiskę mam z datą porodu??
Ja 6.11
Ja albo 6 z transferu, albo 11 z OM. Na razie mi lekarz wpisał z OMSuper pomysł! Ja z USG 11.11 Święto Niepodległości
Ja z OM mam na 15 listopada (ale prezent miałby mąż, ma 16 listopada urodziny) a z usg termin może poznam w przyszłym tygodniuJa albo 6 z transferu, albo 11 z OM. Na razie mi lekarz wpisał z OM
To chyba musi być ta osoba która założyła forum. Chyba, że się mylę. Bo widziałam, że na 1 stronie w 1 poście zazwyczaj jest taka lista.Super pomysł z listą ja podam tez termin z usg, mam nadzieje w przyszłym tygodniu - jak już będę wiedziała, bo mam długie cykle wiec z OM będzie mało wiarygodny.
Kto będzie „opiekunem” listy? Pomysłodawczyni czy inny ochotnik?
Jeśli chcemy żeby lista była w 1 poście (co byłoby chyba najwygodniejsze), to faktycznie ta osoba, która ma możliwość edytowania posta musi te listę tam wstawić i na bieżąco edytować. Proponuje aby tam w przyszlosci pojawiło się także info o płci dzidziusiów przy dacie poroduTo chyba musi być ta osoba która założyła forum. Chyba, że się mylę. Bo widziałam, że na 1 stronie w 1 poście zazwyczaj jest taka lista.