reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Super pomysł z listą😄 ja podam tez termin z usg, mam nadzieje w przyszłym tygodniu - jak już będę wiedziała, bo mam długie cykle wiec z OM będzie mało wiarygodny.

Kto będzie „opiekunem” listy? Pomysłodawczyni czy inny ochotnik?😉

Super pomysł z listą😄 ja podam tez termin z usg, mam nadzieje w przyszłym tygodniu - jak już będę wiedziała, bo mam długie cykle wiec z OM będzie mało wiarygodny.

Kto będzie „opiekunem” listy? Pomysłodawczyni czy inny ochotnik?😉
To chyba musi być ta osoba która założyła forum. Chyba, że się mylę. Bo widziałam, że na 1 stronie w 1 poście zazwyczaj jest taka lista.

To chyba musi być ta osoba która założyła forum. Chyba, że się mylę. Bo widziałam, że na 1 stronie w 1 poście zazwyczaj jest taka lista.
Jeśli chcemy żeby lista była w 1 poście (co byłoby chyba najwygodniejsze), to faktycznie ta osoba, która ma możliwość edytowania posta musi te listę tam wstawić i na bieżąco edytować. Proponuje aby tam w przyszlosci pojawiło się także info o płci dzidziusiów przy dacie porodu☺️

reklama
Ja też dołączę nieśmiało. OM 12. 02. Dzisiaj wypada 5+0 tydzień. Beta z 16 marca 356 progesteron 30. Dostałam od lekarza z luxmedu duphaston biorę go ale zastanawiam się czy jest sens przy tak wysokim progesteronie. Dzisiaj powtórzyłam betę ale okazało się że lekarka zleciła hcg +beta więc dzisiaj nie będzie wyników.

Do góry