reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Cześć Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. 2 testy pozytywne, ostatnia miesiączka 16 luty. W poniedziałek chciała bym zrobić betę. Na pokładzie juz 3 dzieci, z jednej strony się cieszę, a z drugiej jestem przerażona.
Gratulacje! ❤️
Nie dziwię ci się, że jesteś przerażona, ale nie martw się na zapas, małymi kroczkami wszystko - teraz najważniejsze jest zdrowie i Twojej fasolki 🥰

Pewnie, w takim wieku, że nawet pomogą przy maluszku :) u mnie dwóch synów 8.5 i 2.5, będzie wesoło 😁
Weź, ja to dzisiaj jestem przerażona, że się porwaliśmy na totalny odlot.... w domu 3,5latek i córka za 3 dni konczy roczek... 🙈
nie wiem jak to ogarnę... syn z tych wysokowrażliwych, ostatnio faza "tylko mama"... młodsza jeszcze na cycu i dużo chce na ręce...

reklama
Do góry