Córka 14, syn 12, Córka 5.W jakim wieku dzieciaczki?
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
Gratulacje!Cześć Dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. 2 testy pozytywne, ostatnia miesiączka 16 luty. W poniedziałek chciała bym zrobić betę. Na pokładzie juz 3 dzieci, z jednej strony się cieszę, a z drugiej jestem przerażona.
Nie dziwię ci się, że jesteś przerażona, ale nie martw się na zapas, małymi kroczkami wszystko - teraz najważniejsze jest zdrowie i Twojej fasolki
PasiastyOgon
Moderator
No to już bardziej odchowaneCórka 14, syn 12, Córka 5.
Dokaldnie to już mogą bawić i opiekować się najmłodszym skarbemNo to już bardziej odchowane
Gratulacje!
Nie dziwię ci się, że jesteś przerażona, ale nie martw się na zapas, małymi kroczkami wszystko - teraz najważniejsze jest zdrowie i Twojej fasolki
No to już bardziej odchowane
Dziekuje dziewczyny za dobre słowo.Dokaldnie to już mogą bawić i opiekować się najmłodszym skarbem
PasiastyOgon
Moderator
Weź, ja to dzisiaj jestem przerażona, że się porwaliśmy na totalny odlot.... w domu 3,5latek i córka za 3 dni konczy roczek...Pewnie, w takim wieku, że nawet pomogą przy maluszku u mnie dwóch synów 8.5 i 2.5, będzie wesoło
nie wiem jak to ogarnę... syn z tych wysokowrażliwych, ostatnio faza "tylko mama"... młodsza jeszcze na cycu i dużo chce na ręce...
PasiastyOgon
Moderator
Super, że będziecie mieć domek! Też o tym marzę, ale chyba domek pozostanie w kwestii marzeń...Moja córka obecnie ma niecałe 15 miesięcy więc zastanawiam się jak to będzie do tego mamy małe mieszkanie i rozpoczynamy budowę domu
reklama
Oj zanim on powstanie ....Super, że będziecie mieć domek! Też o tym marzę, ale chyba domek pozostanie w kwestii marzeń...