Jest zarodek 7mm i serduszkoI jak po wizycie ?
reklama
Zarodek i serduszkoI jak u Ciebie?
Ja też robiłam niepotrzebnie betę powyżej 2000 i przyrost był na poziomie 53, a później 44 %. Jak powiedziałam o tym lekarzowi to odparł że przyrost zwalnia po 2000 i nie ma na co patrzeć teraz tylko usgTeż powinnam poprzestać na dwóch . A teraz tylko się denerwuje .
Super !!Jest zarodek 7mm i serduszko
Rośnijcie zdrowo
6+4Super! A jaki wiek ciąży z USG?
U
użytkownik 210398
Gość
To tak jak jaJa mam 29 i tak jak sobie założyłam, chciałam mieć pierwsze dzieciątko jeszcze przed 30-tką .
Justyna3210
Fanka BB :)
Ja chciałam mięs trójkę do 30, a wyszło tak, że po stracie i wielu problemach drżę żeby jedno donosić, a mam 32To tak jak ja
U
użytkownik 210398
Gość
Też polecam, ginekolog mi dała na próbę i daje radęOk
No co do tego imbiru to też polecam. Nawet lekarka mówiła że bardzo pomaga i na razie odpukać nie mam żadnych mdłości a podsunęła mi super witaminy gdzie jest kwas foliowy i inne potrzebne składniki oraz duża ilość imbiru w Nich właśnie na mdłości Prenatal Uno może komuś przypadną do gustu
U
użytkownik 210398
Gość
Pierwszą ciążę poroniłam we wrześniu, teraz 7 tydzień i 5 dzień, dalej sprawdzam czy nie plamię, a jak zaboli brzuch to ciśnienie poza normą będzie dobrze, na spokojnieJa chciałam mięs trójkę do 30, a wyszło tak, że po stracie i wielu problemach drżę żeby jedno donosić, a mam 32
reklama
U
użytkownik 210398
Gość
To i tak się trzymasz, mnie po 19:00 już nie maja też zawsze chodziłam spać po 24, a teraz już leżę w łóżku i najchętniej poszłabym spać