reklama
dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim. Dziś dowiedziałam się na pewno, że oczekuje groszka. Poprzednia ciążę poroniłam, dziecko miało tachykardie, długa historia, dużo stresu, tego dnia co poronilam mój partner odszedl ode przez rok leczyłam się depresyjnie. Teraz gdy dowiedziałam się o ciąży mój partner mnie zostawił. Nic nie mogę zjeść. Wymiotuje ciągle. Aktualnie ważę 43 kilo. I nie mam na nic siły
Karola270984
Fanka BB :)
masz dla kogo żyć , dziecko najważniejsze a widze ze trafiałas na facetów bez jaj.Cześć wszystkim. Dziś dowiedziałam się na pewno, że oczekuje groszka. Poprzednia ciążę poroniłam, dziecko miało tachykardie, długa historia, dużo stresu, tego dnia co poronilam mój partner odszedl ode przez rok leczyłam się depresyjnie. Teraz gdy dowiedziałam się o ciąży mój partner mnie zostawił. Nic nie mogę zjeść. Wymiotuje ciągle. Aktualnie ważę 43 kilo. I nie mam na nic siły
Goodka
Moderator
Ja tylko dwa razy robiłam na początku żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a później już nie chciałam się stresowaćTa beta chyba jest zgubna. Dużo kobiet w ogóle nie robi,bo tylko stres niepotrzebny. Ja mam 5+5 i zarodek ma 0.23mm. Lekarz powiedział że wszystko dobrze i mam przyjść za 2tyg.
Merry35
Ja właśnie chodzę na nfz i mam bardzo fajnego lekarza, jego żona jest położnąJa bym tak nie dała rady ale każdy jest inny.Potem też nie jest wcale łatwiej bo niby ja już widziałam serduszko ale 2 tygodnie do kolejnej wizyty to i tak człowiek świruje na każdym kroku.
A co do kontaktu z lekarzem to zazdro a na nfz to już abstrakcja
LaraKroft
Dziewczyny ja tylko na chwilę... Halama u ginekologa bo mąż mnie zmusił, jechaliśmy do doktora który prowadził moją poprzednią ciążę i ledwo zdarzyliśmy bo to 60 km od nas. Generalnie ginekolog dał mi szlaban na robienie bety i jedyną która mam zrobić to 30.03 i dać mu znać jaka wyszła, mam się nie przejmować tymi wynikami bo to jest bardzo wczesna ciążą, mam brać witaminy , odpoczywać i nie rozmyślać na tym. Powiedział że skoro nie ma plamień a to wczesna ciąża to on nie widzi jak narazie powodów do nie pokoju . Z gorszych wieści to mam zakaz na internet a niestety mąż był na wizycie i obiecał mnie przypilnować więc niestety ale na jakiś czas musze was opuścić. 5.04 mam wizytę u gina wiec zapewne wtedy się do was odezwę :* Kocham was jak siostry i każdej życzę zdrówka oraz braku niepotrzebnego stresu , niech się wasze maleństwa prawidłowo rozwijają :* ❤
reklama
Justyna3210
Życzę ci wszystkiego dobrego, trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy! Odpoczywaj dużo i postaraj się odstresować czekamy na dalsze wieści! Oby jak najlepszeA nawet właściwie byłam wiecie pisze tak na szybko żeby mąż nie przyłapał