reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Część .
Mam problem. Ostatnia miesiączka 7.02 .
Beta hcg
08.03 - 351
10.03 - 597
Tu jeszcze przyrost był w normie a po tem
14.03 - 1175 ( USG 5 tc pęcherzycy 3mm )
17.03 - 1868
Bardzo się martwię że jest taki mały przyrost

reklama
Cześć wszystkim. Dziś dowiedziałam się na pewno, że oczekuje groszka. Poprzednia ciążę poroniłam, dziecko miało tachykardie, długa historia, dużo stresu, tego dnia co poronilam mój partner odszedl ode przez rok leczyłam się depresyjnie. Teraz gdy dowiedziałam się o ciąży mój partner mnie zostawił. Nic nie mogę zjeść. Wymiotuje ciągle. Aktualnie ważę 43 kilo. I nie mam na nic siły

Cześć wszystkim. Dziś dowiedziałam się na pewno, że oczekuje groszka. Poprzednia ciążę poroniłam, dziecko miało tachykardie, długa historia, dużo stresu, tego dnia co poronilam mój partner odszedl ode przez rok leczyłam się depresyjnie. Teraz gdy dowiedziałam się o ciąży mój partner mnie zostawił. Nic nie mogę zjeść. Wymiotuje ciągle. Aktualnie ważę 43 kilo. I nie mam na nic siły
masz dla kogo żyć , dziecko najważniejsze a widze ze trafiałas na facetów bez jaj.

Ta beta chyba jest zgubna. Dużo kobiet w ogóle nie robi,bo tylko stres niepotrzebny. Ja mam 5+5 i zarodek ma 0.23mm. Lekarz powiedział że wszystko dobrze i mam przyjść za 2tyg.
Ja tylko dwa razy robiłam na początku żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a później już nie chciałam się stresować 🙈

Ja bym tak nie dała rady ale każdy jest inny.Potem też nie jest wcale łatwiej bo niby ja już widziałam serduszko ale 2 tygodnie do kolejnej wizyty to i tak człowiek świruje na każdym kroku.
A co do kontaktu z lekarzem to zazdro :D a na nfz to już abstrakcja 😅
Ja właśnie chodzę na nfz i mam bardzo fajnego lekarza, jego żona jest położną 🙂

Dziewczyny ja tylko na chwilę... Halama u ginekologa bo mąż mnie zmusił, jechaliśmy do doktora który prowadził moją poprzednią ciążę i ledwo zdarzyliśmy bo to 60 km od nas. Generalnie ginekolog dał mi szlaban na robienie bety i jedyną która mam zrobić to 30.03 i dać mu znać jaka wyszła, mam się nie przejmować tymi wynikami bo to jest bardzo wczesna ciążą, mam brać witaminy , odpoczywać i nie rozmyślać na tym. Powiedział że skoro nie ma plamień a to wczesna ciąża to on nie widzi jak narazie powodów do nie pokoju . Z gorszych wieści to mam zakaz na internet a niestety mąż był na wizycie i obiecał mnie przypilnować więc niestety ale na jakiś czas musze was opuścić. 5.04 mam wizytę u gina wiec zapewne wtedy się do was odezwę :* Kocham was jak siostry i każdej życzę zdrówka oraz braku niepotrzebnego stresu , niech się wasze maleństwa prawidłowo rozwijają :* ❤

reklama
Do góry