I jak weszłaś? Bo ja obecnie czekam na wizytę i czytamNo tak jak myślałam jest opóźnienie, także jak wejdę o 14tej to będzie dobrze
reklama
Merry35
Fanka BB :)
No to szybciutko ja miałam bóle krzyżowe, które mega bolały, a postępy znikome, w sumie 1 faza 11 godzin, przyspieszyło jak dostałam oksytocyne, wtedy był hardcore, 2 faza 50 min.4+3, następna za 2 tygodnie
15.02
Wiesz, dla mnie o wiele gorsze było obkurczanie macicy po 2 porodzie... bolało gorzej niż porodowe. Każde karmienie to był koszmar. Musiałam karmić młodą nosząc ją na rękach i bujać biodrami jak przy porodowych bólach... i tak ze 2 dni było... aż się boję, bo podobno każde następne obkurczanie boli badziej...
Ja obydwa porody bez znieczulenia, pierwszy 5h, a drugi... ledwo zdążyłam do szpitala. Wbiegłam na izbę przyjęc z 7cm i skurczami co chwila...
Merry35
U mnie wczoraj też dokładnie 0.23Ja po lekarz. Ciąża młodsza o parę dni, termin na 11.11. Serduszka nie słyszałam, ale zarodek pulsował już, ma 0.23cm. Mam niestety krwiaka ale lekarz mówił żebym się nie martwiła i że się oczyści także plamienia mają mnie nie martwić. Wizyta następna 31.03
maszak
Nie ja nigdy takich nie miałam i nie pomogę. Ale jak lekarka mówiła żebyś się nie martwiła to tak zrób. Choć Cię rozumiem też bym się martwiła.Ten krwiak mnie trochę martwi, bo nie miałam nigdy. Dziewczyny a któraś miała? Mój ma prawie 4cm na 0.5cm
modesty
Dziękuję ale przez ciążę nie mogę teraz leczyć więc pozostaje dieta na razieOmg biedaku. Trzymam kciuki za szybką regulację.
modesty
Biorezonans. Wiem że zdania podzielone ale juz nie wiedziałam jak pomóc dziecku. A do tej specjalistki czekałam azv4 miesiąceJakie badania robiłaś żeby to zdiagnozować?
Merry35
Ja nie miałam, ale moja siostra miała. Po 2-3 miesiącach się wchłonął. Nie martw się na zapasTen krwiak mnie trochę martwi, bo nie miałam nigdy. Dziewczyny a któraś miała? Mój ma prawie 4cm na 0.5cm
reklama
Justyna3210
To chyba raz że zniecierpliwienia a dwa, z troski o zdrowa ciążę ja jak przy ostatniej ciazy zapisałam się do lekarza jak mi kazała położna, na 8 tydzień, to nie doczekałam wizyty, des dni przed poroniłam... A może jakbym poszła wcześniej, to kto wie... Teraz już na etapie bladych kredek na teście byłam z lekarzem w kontakcie akurat mamy taki dobry kontakt, że na messengerze mogę go o wszystko, o każdej porze pytać. I to na NFZWcześnie chodzicie na wizyty ja żeby nie leki to poszłabym dopiero w 7 tygodniu.
To nie na moje nerwy :>
Gratuluję udanych wizyt.
Kurczę ja też czasami plamię i szczerze wolałabym wiedzieć, ze to np krwiak.
Głowa do góry!