Hej, jest tyci zarodek, ten taki przecinek przy ciałku zoltym. Lekarka ocenia ze bardziej 5 tydzień niż 6t6d. I tak rzeczywiście może być. mam zrobić usg za 7-10 dno i termin wyznaczymy z usgZobacz załącznik 1378961
Co za uroczy kropek
Gratuluję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, jest tyci zarodek, ten taki przecinek przy ciałku zoltym. Lekarka ocenia ze bardziej 5 tydzień niż 6t6d. I tak rzeczywiście może być. mam zrobić usg za 7-10 dno i termin wyznaczymy z usgZobacz załącznik 1378961
Toruń.To jakie miasto że tak nie ma terminów?
A który to będzie wtedy tydzień i dzień?Witam
Ja już się z wami przywitałam kilka dni temu. Podczytuje was na bieżąco
Wizytę mam 31 marca, to może i u mnie już coś będzie widać
Ok 5t+5d.A który to będzie wtedy tydzień i dzień?
To trzymam kciuki, żebyś zobaczyła kropkaOk 5t+5d.
Ja miałam 1 wizytę na 4+5 i był pęcherzyk ciążowy 5mm tylko zobaczymy jak będzie w Twoim przypadkuToruń.
Za betę dałam 58.
W czwartek wizyta, ale nie wiem czy nie za szybko, bo 4+2
No i ładnie napewno się uchowa i będzie rosło aż miło popatrzećJa już po wizycie, póki co wszystko ok, ciąża pojedyncza, jest pęcherzyk i ciałko żółte (zoltkowe?), Teraz modlić się żeby się uchowało... Następna wizyta za 10 dni. Chyba już powinnam wtedy zobaczyć zarodek?