reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Witam się i ja , jestem mamą trójki dzieci ( 2 dziewczynki jeden chłopiec 12, 10 i 8 lat) mam 28 lat , dzis rano zrobiłam test wydaje mi się ze jest pozytywny .
Ostatnia ciążę straciłam w październiku zeszłego roku .
Objawów brak oprócz ciągnięcia w podbrzuszu .
Okresu brak 4dni po terminie spodziewanej miesiączki

Załączniki

• 20220313_075717.jpg
    20220313_075717.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
Witam się i ja , jestem mamą trójki dzieci ( 2 dziewczynki jeden chłopiec 12, 10 i 8 lat) mam 28 lat , dzis rano zrobiłam test wydaje mi się ze jest pozytywny .
Ostatnia ciążę straciłam w październiku zeszłego roku .
Objawów brak oprócz ciągnięcia w podbrzuszu .
Okresu brak 4dni po terminie spodziewanej miesiączki
Widzę jasna kreseczkę 🙂 idź na betę będziesz miała pewność jestem również w podobnej sytuacji zrobiłam już przez weekend 4 testy i jasna kreseczka dziś idę na betę i się okaże.

Kurcze może i ja powinnam się zapisać do lekarza mimo że wyniku nie jestem pewna na 100 % ale zrobie betę to wtedy może jaśniej mi się zrobi :p
Ile u was kosztuje wykonanie bety z krwi ? Bo u mnie 70 zł słyszałam że w innych miastach jest taniej , jak jest u was ?

Kurcze może i ja powinnam się zapisać do lekarza mimo że wyniku nie jestem pewna na 100 % ale zrobie betę to wtedy może jaśniej mi się zrobi :p
Ile u was kosztuje wykonanie bety z krwi ? Bo u mnie 70 zł słyszałam że w innych miastach jest taniej , jak jest u was ?
W czwartek płaciłam 48, dzisiaj 46zl, w tym samym labo 😅 kujawsko-pomorskie, miasto Żnin, laboratorium Diagnostyka

reklama
Do góry