reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Mi się zdarza z Kubą, że ładnie się bawi, ale daje dyskretne znaki że chce mu się spać 😉 tu oczkiem wolniej mrugnie, to ziewnie dyskretnie. I jak mi się uda to wyłapać i go położyć, to ładnie zasypia 😄 za to nigdy nie zasnął w trakcie zabawy ot tak, sam z siebie.

To moja znać wcześniej nie daje 😂 domyślam sie 🤪

Od razu zaczyna się akcja 😂😉

No naszej zdarzyło się że usnęła w trakcie zabawy chociażby przy przekręcaniu kartek w książce 😂😂 tu niby czyta i prosze nagle odpływa.

Dzisiaj ładnie zasnęła malutka ❤️
Jak widać da sie 🤪

reklama
To moja znać wcześniej nie daje 😂 domyślam sie 🤪

Od razu zaczyna się akcja 😂😉

No naszej zdarzyło się że usnęła w trakcie zabawy chociażby przy przekręcaniu kartek w książce 😂😂 tu niby czyta i prosze nagle odpływa.

Dzisiaj ładnie zasnęła malutka ❤️
Jak widać da sie 🤪
Kuba jak przegapię sygnały, to w końcu zaczyna płakać. Wtedy wiem, że szybciutko idziemy do spania.

A dzisiaj akcja czopek... Kuba pobił swój rekord nierobienia kupki. Już się przyzwyczaiłam, że brudzi pieluszkę raz w tygodniu, ale teraz wyczekałam przepisowe 10dni 😳 czekałam, bo nie było objawów brzuszkowych. Dzisiaj decyzja i tak już była podjęta, do tego Kuba zaczął się prężyć. No ale pomogło, po takich przeżyciach dziecko od razu poszło spać. 😅

Kuba jak przegapię sygnały, to w końcu zaczyna płakać. Wtedy wiem, że szybciutko idziemy do spania.

A dzisiaj akcja czopek... Kuba pobił swój rekord nierobienia kupki. Już się przyzwyczaiłam, że brudzi pieluszkę raz w tygodniu, ale teraz wyczekałam przepisowe 10dni 😳 czekałam, bo nie było objawów brzuszkowych. Dzisiaj decyzja i tak już była podjęta, do tego Kuba zaczął się prężyć. No ale pomogło, po takich przeżyciach dziecko od razu poszło spać. 😅
Oo, 10 dni, tez bym pewnie postanowila zadzialac. U nas ostatnia kupa byla w czwartek. Jutro szczepienie, a malutka się zrobila taaaka marudna... Zwalam na skok (podobno moze byc w 18-20 tygodniu) albo zęby :D chociaz nie widzę, żeby coś wychodziło.

Oo, 10 dni, tez bym pewnie postanowila zadzialac. U nas ostatnia kupa byla w czwartek. Jutro szczepienie, a malutka się zrobila taaaka marudna... Zwalam na skok (podobno moze byc w 18-20 tygodniu) albo zęby :D chociaz nie widzę, żeby coś wychodziło.
Trudno w to uwierzyć, że nasze dzieci urodziły się już tyle tygodni temu! 😲

Dzisiaj minął rok jak zrobiłam test ciążowy
i pokazał dwie kreski ❤️❤️❤️ jutro będzie rok jak pierwszy raz ujrzałam serduszko mojej kruszynki a za tydzień będzie jak mała ma 5 miesięcy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kocham ❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕
Ja robiłam test 15 marca, bardzo szybko bo po 2 tygodniach, a obie kreski były bardzo wyraźne. Kuba od samego początku był zdecydowany pojawić na tym świecie, bo się udał za pierwszym podejściem 😅

reklama
Ja robiłam test 15 marca, bardzo szybko bo po 2 tygodniach, a obie kreski były bardzo wyraźne. Kuba od samego początku był zdecydowany pojawić na tym świecie, bo się udał za pierwszym podejściem 😅

My chwile odczekaliśmy zanim zrobiłam test a na drugi dzień dzwonilam do doktorki umówić się na wizytę a że ktoś zrezygnowal z wizyty to się wślizgnęłam ❤️ choc myślałam że wizyta za tydzień może dwa.
Dzwonilam z pracy gdzieś koło 13 a wizytę miałam koło 19.

U nas nie było tak łatwo troche żeśmy się wycierpieli z mężem zanim ten cud się pojawił ❤️❤️❤️

Do góry