Unficzka
Fanka BB :)
Udało mi się zrobić 6 minutowa rozgrzewkę ….
Szaleństwo .
W ogóle, że miałaś pomysł, że zdążysz poćwiczyć wydawał się szalony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało mi się zrobić 6 minutowa rozgrzewkę ….
No ja z tych szalonych )) ale „juz” udało mi się zrobić 20 min z 30 minutowego treningu wiec do wieczora powinnam skończyć. Po ścianach chodzę bo na spacer nie było opcji dziś wyjść. Jutro jeden z synów wraca do szkoły, zostaje z drugim, małym dzikusemSzaleństwo .
W ogóle, że miałaś pomysł, że zdążysz poćwiczyć wydawał się szalony
No ja z tych szalonych )) ale „juz” udało mi się zrobić 20 min z 30 minutowego treningu wiec do wieczora powinnam skończyć. Po ścianach chodzę bo na spacer nie było opcji dziś wyjść. Jutro jeden z synów wraca do szkoły, zostaje z drugim, małym dzikusem
Przy kp może tak być, że bilirubina się wolniej wypłukuje, ale jak dziecko chętnie je i przybiera, a mocz i kupka są prawidłowe to nie pozostaje nic tylko czekać.A czyli tak może być że utrzymuje się dłużej,oby po prostu kontrolować.
Myslalam ze to nie jest normalne ze tak długo
Zaczynałam od ćwiczeń od fizjoterapeutki a po drugiej wizycie (5 tyg od porodu) już w zasadzie powiedziała ze mogę ćwiczyć zgodnie z rozsądkiem własnym (ćwiczę amatorsko od lat wiec wiem co mogę a co nie). Żadnych podskoków i generalnie aerobow, żadnych brzuszków ćwiczenia angażujące brzuch z rozwaga. Bieganie najwcześniej po 9 miesiącach.Podziwiam jak ogarniasz to towarzystwo .
Konsultowałaś z lekarzem co możesz ćwiczyć? Chętnie wróciłabym do swoich treningów na macie, ale nie wiem co mogę, a wizyta u ginekologa dopiero za tydzień
Jak ubieracie dzieci jak jest-1 na dworze (odczuwalne -4)Zaczynałam od ćwiczeń od fizjoterapeutki a po drugiej wizycie (5 tyg od porodu) już w zasadzie powiedziała ze mogę ćwiczyć zgodnie z rozsądkiem własnym (ćwiczę amatorsko od lat wiec wiem co mogę a co nie). Żadnych podskoków i generalnie aerobow, żadnych brzuszków ćwiczenia angażujące brzuch z rozwaga. Bieganie najwcześniej po 9 miesiącach.
Poleciła mi kanał YT Kasi wawrzyckiej ale szczerze to wole sobie modyfikować Agatę zając - ma taki trening powrót do formy 30 minutowy i na razie to wałkuje choć wciąż niektóre ćwiczenia muszę podmieniać z tymi które mam od fizjo bo czuje ze za wczesnie. A niektóre robię z zosia na rękach jak akurat wyje…
Staram się przynajmniej godzinę spacerować z Zosia. W marcu 40stka chciałabym być bliżej swojej prawidłowej wagi ale bardzo spokojnie podchodzę do tego.
Z tym ubieraniem to sama mam wciąż zagwozdke. Dziś nie wyszłam ale przez opady bo u nas taki śnieg/deszcz i syf ogólny.Jak ubieracie dzieci jak jest-1 na dworze (odczuwalne -4)
Godzinne spacery przy takiej temperaturze sa ok?
Z cyklu "dziennik matki" u spałam małego 15min temu i zastanawiam się czy opłaca mi się iść spać. Trzymam kciukasy za wszystkie nocne marki i Mamusie.
W tym tygodniu ostatnia wizyta położnej
Ja się biorę też za siebie i zdrowotne sprawy. Ginekolog i okulista mnie czekają a z przyjemności odliczam dni do wizyty u fryzjera